Friss

A Csárdáskirálynővel zárul a harmadik lovas színházi évad Mórahalmon

A Csárdáskirálynő dupla előadásával zárul pénteken és szombaton a mórahalmi Patkó Lovas Színház harmadik évada. Pintér Tibor és társulata, a Nemzeti Lovas Színház igazi varázslatra készül: különleges andalúz lovakkal, fülbemászó dallamokkal, meseszép hintóval és a váci szimfonikusok élő muzsikájával kísérve.

Igazi klasszikussal, a Csárdáskirálynő című operett lovas színházi változatával búcsúzik el a közönségtől a mórahalmi Patkó Lovas Színház harmadik évada. Ennél tökéletesebb befejezést keresve sem találhatott volna Pintér Tibor és csapata. Minden bizonnyal a nagy sikerű évad, a megannyi teltházas produkció megkoronázása lesz a világhírű dallamokat –  “Te rongyos élet”, “Hajmási Péter”, “Emlékszel még” – felvonultató előadás. Pintér Tibor mindenesetre feledhetetlen estéket ígér a nyár zárásaként.

A darabban Stázit Becz Bernadett alakítja majd, a fiatal színésznő korábban a János vitéz Juliskájaként vagy éppen legutóbb az István, a királyban Rékaként már belopta magát a mórahalmi közönség szívébe. Most a mókás, vidám oldalát is megmutathatja.

Bencze Sándort Feri bácsiként láthatjuk majd.

NKA logo