Friss

A Kincsem című szuperprodukció is érkezik Mórahalomra

Klasszikus és új darabokkal is várja látogatóit idén a mórahalmi Patkó Lovas Színház. Az ezer férőhelyes lovardában júliusban már a negyedik szezon indul, ekkor mutatják be a Nemzeti Lovas Színház egyik sikerdarabját, A Fekete álarcos lovast. Augusztusban pedig jön Pintér Tibor társulatának legújabb szuperprodukciója, a Kincsem.

Szerelemből, harcból és bátorságból sem lesz hiány idén a mórahalmi Patkó Lovas Színházban. A lovas színházi szezon A Fekete álarcos lovassal indul, majd egy másik sikerdarabbal, a Mórahalmon korábban még nem játszott Trójával folytatódik az előadássorozat, a darab az azonos című hollywoodi szuperprodukció mintájára épül. A tavaly Mórahalmon nagy sikerrel játszott darabok közül ismét látható lesz a Rózsa Sándor, az alföldi betyár és az egész programsorozat zárásaként a Csárdáskirálynő is.

A Kincsem című vadonatúj családi musical dupla előadással érkezik augusztus első hétvégéjén, hogy emléket állítson a messze földön híres csodalónak. A “csodakancáról” mindenki hallott már: minden versenyét megnyerte, és veretlenül vonult vissza. Az 1800-as évek vége felé járunk, egy elbukott szabadságharc után Magyarországon, ahol még mindig puskaporos a hangulat. A szerelem, ármány és bosszú mind megtalálható ebben a darabban, amit fantasztikus, mindenki számára ismerős dalokkal írtak meg, hogy a nézők megismerjék Kincsem történetét és korát.

A teljes 2018-as lovas színházi műsor:

PINTÉR TIBOR: A fekete álarcos lovas
2018. július 20. péntek. Kezdés: 20.30 óra

SZŰCS ISTVÁN – KOLTAY GERGELY: Trója – rockopera
2018. július 22., vasárnap. Kezdés: 20.30 óra

LŐRINCZ ANDREA – KOLTAY GERGELY – SZŰTS ISTVÁN: Rózsa Sándor, az alföldi betyár – rockopera
2018. július 29. vasárnap. Kezdés: 20.30 óra

PINTÉR TIBOR: Kincsem – családi musical
2018. augusztus 03-04 (péntek-szombat). Kezdés: 20.00 óra

SZŰTS ISTVÁN – KOLTAY GERGELY: Honfoglalás – rockopera
2018. augusztus 20. hétfő. Kezdés: 19.30 óra

JACOBI VIKTOR: Leányvásár – operett
2018. augusztus 24. Kezdés: 19.30 óra

Csárdáskirálynő – operett
2018. augusztus 25. szombat. Kezdés: 19.30 óra

Jegyek már kaphatók online, valamint az Aranyszöm Rendezvényházban, a Thermál Panzióban, és a mórahalmi Tourinform irodában.

Minden megvásárolt színházjegy mellé a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe szóló belépőt adunk ajándékba.