Friss

Átkomédiáztuk a hétvégét a Patkó Lovas Színházban

A Kecskeméti Katona József Színház két vígjátékkal, Michael Frayn Függöny fel! és Ray Cooney Család ellen nincs orvosság című darabjával szerepelt a hétvégén a mórahalmi Patkó Lovas Színházban.

Elsőként szombaton este Szente Vajk rendezésében a Függöny fel! című komédián szórakozhattak a nézők – és egy kicsit bepillanthattak a kulisszák mögé is: hogyan készül el egy színházi produkció, mi játszódik le a színészek és a rendező lelkében.

Vasárnap a szakadó eső dacára telt ház gyűlt össze A Család ellen nincs orvosság című komédiára, és a kisebb csúszás ellenére mindenki maradéktalanul elégedetten távozhatott a darab végén: a rekeszizmokat alaposan megdolgoztató előadás belopta magát a mórahalmi közönség szívébe.

A héten két táncszínházi produkcióval folytatódik a Patkó Lovas Színház 2018-as évadának műsora. Pénteken a Fonó Néptáncegyüttes és a Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes közös műsorral áll a színpadra, majd vasárnap a tavaly Mórahalmon már nagy sikeret aratott Somnakajt láthatják újra a nézők.

Jegyek már kaphatók online, valamint az Aranyszöm Rendezvényházban, a Thermál Panzióban, és a mórahalmi Tourinform irodában.

Minden megvásárolt színházjegy mellé a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe szóló belépőt adunk ajándékba.