Friss

Függöny fel! és a Család ellen nincs orvosság a mórahalmi Patkó Lovas Színházban

A mórahalmi Patkó Lovas Színház immáron a negyedik évadát kezdi meg a nyáron. A roppant látványos és különleges élményt kínáló lovas színházi darabok mellett ezúttal koncertekkel, zenés darabokkal, komédiával is várjuk a nagyérdeműt. A Kecskeméti Katona József Színház két vígjátékkal, Michael Frayn Függöny fel! és Ray Cooney Család ellen nincs orvosság című darabjával érkezik Mórahalmra.

A Kecskeméti Katona József Színház társulata már tavaly is meghódította a mórahalmi Patkó Lovas Színház nézőit, akkor a legendás Illés együttes dalain keresztül röpítette a közönséget egy házavató bulira: a „Tiéd a világ!” című zenés darabban felcsendültek a Táncdalfesztiválokról jól ismert Illés-dalok – a közönség pedig nagyon élvezte a múltidéző zenés darabot.

A társulat idén már két előadással érkezik Mórahalomra, elsőként Szente Vajk rendezésében a Függöny fel! című komédián szórakozhatnak a nézők. Színház az egész világ és színész benne minden férfi és nő – hangzik el Shakespeare darabjában. Vajon így érzik-e maguk a színészek is? Michael Frayn angol szerző komédiája bepillantást enged a kulisszák mögé. Megmutatja, hogy olykor az előadásnál is érdekesebb lehet mindaz, ami a színfalak mögött történik.

A Család ellen nincs orvosság is felhőtlen szórakozást ígér.

Mórahalmi bemutatók:

Függöny fel! 2018. július 7. szombat Kezdés: 20.30 óra

Család ellen nincs orvosság 2018. július 8., vasárnap Kezdés: 20.30 óra

Jegyek már kaphatók online, valamint az Aranyszöm Rendezvényházban, a Thermál Panzióban, és a mórahalmi Tourinform irodában.

Minden megvásárolt színházjegy mellé a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe szóló belépőt adunk ajándékba.