Friss : Hírek

Rózsa Sándor átvágtatott a szívünkön

 • 2019. augusztus 3
 • Post By :

Két éve éppen Mórahalmon mutatták be a Nemzeti Lovas Színház népi rockoperáját, a Rózsa Sándor, az alföldi betyárt. Már akkor is hatalmas siker volt a valóságban is a Homokhátság környékén fosztogató szegénylegény története. Most pedig még egy lapáttal rá tett a Pintér Tibor vezette társulat: varászlatos estével ajándékozták meg a Patkó Lovas Színház közönségét.

Tovább

Fergeteges bulival, ismert Bon-Bon slágerekkel indult a nyári színházi évad Mórahalmon

 • 2019. június 18
 • Post By :

Borús időben, de forró hangulatban rajtolt a Mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház idei szezonja június 17-én. A HADART Színház Haverok, Buli, Bon-Bon musicaljére több mint négyszázan váltottak jegyet. A nézőknek nem kellett shakespeares-i mélységekbe merülniük, mivel egy könnyed, szórakoztató darabot láthattak, melyben a szereplők is csillagos ötösre vizsgáztak.  A színház kapui szokás szerint már az előadás előtt egy órával megnyíltak: a látogatók most is megtekinthették a lovardát, illetve a kovácsműhelyet és idén sem maradhattak el a kézműves standok.

A látvány is sokban hozzájárult a hangulat fokozásához, hiszen a Mórahalom Városa által biztosított fény- és hangtechnikai eszközök igazi Broadway hangulatot teremtettek a színpadon. A közönség végül szűnni nem akaró tapssal hálálta meg a szórakoztató produkciót.

A színház tehát sikeresen megnyitotta idei évadát, de a java még hátra van. A következő előadás június 23-án lesz, amikor is a Dés László, Geszti Péter és Grecsó Krisztián által színpadra vitt Pál utcai fiúk zenés játékra várják a kedves nézőket.

Jegyek kaphatók online, valamint az Aranyszöm Rendezvényházban, a Thermál Panzióban, valamint a mórahalmi és a szegedi Tourinform irodában.

Minden megvásárolt színházjegy mellé a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe szóló belépőt adunk ajándékba.

Tovább

Haverok, Buli, Bon-Bon – indul a szabadtéri színházi évad Mórahalmon

 • 2019. június 17
 • Post By :

Ma startol az ötödik évad a Mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színházban. Ahogyan azt a közönség már megszokhatta, a lovas előadások előtt vígjátékokat, musicaleket is láthatnak a fedett lovardában. A szezon a Haverok, Buli, Bon-Bon című darabbal indul. A kényelemről most már ingyenes Wifi is gondoskodik.

Tovább

Kit rejt a szekrény?

 • 2019. április 24
 • Post By :

Heltai Jenő Naftalin című bohózatával érkezik Mórahalomra 2019. június 28-án a nagyváradi Szigligeti Színház.

Tovább

Drakula, a vámpír gróf lovon vágtat be Mórahalomra

 • 2019. április 9
 • Post By :

A lovas színházi szezon 2019. július 19-én indul a Patkó Lovas Színházban: a Kincsem című musical a tavalyi ősbemutató után tér vissza. A korábbi években nagy sikerrel játszott darabok közül több is látható lesz újra, de idén is lesz mórahalmi premier: a Drakula.

Tovább

Haverok, Buli, Bon-Bon – érdemes megkóstolni, jegyek már kaphatók online!

 • 2019. március 22
 • Post By :

2019-ben, az ötödik évadban is különleges, látványos színházi élményt ígérhet látogatóinak a Mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház. A lovas előadások előtt vígjátékokat, musicaleket is láthat a közönség a fedett lovardában. A szezon a Haverok, Buli, Bon-Bon című darabbal indul 2019. június 17-én.

Tovább