Friss

Nótár Mary lesz a Rózsa Sándor, az alföldi betyár egyik sztárszereplője

Július 23-án és 24-én, a Rózsa Sándor, az alföldi betyárral indul a mórahalmi Patkó Lovas Színház harmadik évada. A fülbemászó dallamok, látványos lovas jelenetek, szekérrablások remek szórakozást ígérnek. Ráadásul vendégként egy igazi sztárfellépője is lesz a darabnak: Nótár Mary is énekelni fog.

Nótár Mary, a mulatós stílus koronázatlan királynője is szerepet kapott Pintér Tibortól, a Nemzeti Lovas Színház vezetőjétől a mórahalmi Patkó Lovas Színház harmadik évadának nyitó előadásában, amely egyben premier is: az énekes pacsirta igazi lakodalmas hangulatot varázsol majd a betyár darabba. De hogyan talált rá a szerep? Hogyan talált rá Pintér Tibor?
– Tiborral már több éve ismerjük egymást. Az egyik televíziós műsoromban vendégként lépett fel, akkor beszéltünk először arról, hogy szívesen osztana rám valamilyen szerepet az egyik lovas színházas darabjában. Magam nagy állatbarát vagyok, imádom a lovakat, szóval nyitott kapukat döngetett – fogalmazott Mary.

Nem sokkal később személyesen is megnézett egy lovas színházas darabot és lenyűgözte, amit látott. A színfalak mögött így megint szóba került az esetleges szereplés egy hasonló darabban. Innen pedig már felgyorsultak az események.

A Rózsa Sándorban egy lakodalmas jelenetben láthatjuk majd mindkét előadásnapon, hogy lóra pattan-e, az majd az előadáson kiderül…

Jegyek ajándék fürdőbelépővel együtt már kaphatók!

2017-ben ismét felpörög Mórahalom! Klasszikus és új darabokkal várja látogatóit a Patkó Lovas Színház.
A Nemzeti Lovas Színházzal karöltve folytatódik az élménysorozat.

Jegyek már kaphatók az Aranyszöm Rendezvényházban, a Thermál Panzióban, és a mórahalmi Tourinform irodában.

Minden megvásárolt színházjegy mellé a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe szóló belépőt adunk ajándékba.