Friss

Tortával köszönték meg a rajongók a mórahalmi lovas színházi előadásokat

Fantasztikus sikerrel, három telt házas előadással zárult a mórahalmi Patkó Lovas Színház első évada. A Pintér Tibor vezette Nemzeti Lovas Színház művészeit finom édességgel várták az utolsó előadás után.

A Honfoglalás című rockoperával indult augusztus 20-án a mórahalmi Patkó Lovas Színház első évada. A premier másnapján a Nemzeti Lovas Színház ismét telt ház előtt játszotta a darabot, majd zárásként, augusztus 22-én a Mátyás, az igazságost is több mint 900 néző előtt adták elő. Az évad utolsó előadásán sem maradt el a siker: kitörő ovációval, vastapssal zárult a darab.

Pintér Tibor egy rajongói csoportja majd’ mindenhova elkíséri a társulatot, Mórahalmon is ott ültek a sorok között. Hálájuk jeléül egy hatalmas tortával lepték meg a művészeket a harmadik előadás után. A tortát a színészek és a mórahalmi lovasok közösen fogyasztották el. A város polgármestere, Nógrádi Zoltán és a szervezésben oroszlánrészt vállaló Balog László ismét megköszönte a színészek áldozatos munkáját. Pintér Tibor is szót kért, elmondta, hogy a színészeknek óriási élmény volt az a néhány nap, amit Mórahalmon töltöttek. A nevükben is megköszönte a város és a fürdő vendégszeretetét.

lovastorta