Friss

A János vitézzel nyit a mórahalmi Patkó Lovas Színház

Június 25-én indul a mórahalmi Patkó Lovas Színház 2016-os évada a János vitézzel. A színházi műfajok széles repertoárját kínálja az egész nyarat átölelő programsorozat. A rockopera mellett musical és népi operett is szerepel a kínálatban. A fedett lovardában támlás székes nézőtérrel, kiváló körülményekkel várjuk a színházszerető közönséget!

Vásárolja meg belépőjegyét a mórahalmi Patkó Lovas Színház 2016-os programsorozatának valamelyik előadására és most egy fürdőbelépőt* kap ajándékba. A meghosszabbított akció július 15-ig érvényes!

* Az ingyenes fürdőbelépő 2016. szeptember 30. péntekig használható fel a hét minden napján. A jegy értéke: 2400 Forint.

Július 15-ig minden megvásárolt színházjegy mellé fürdőbelépőt adunk ajándékba. Hívja el barátait!  10 db jegy vásárlása esetén minden jegy után ingyenes belépőt kap a Mini Park Hungary szabadtéri makettgyűjteménybe is. Ne hagyják ki a háromszoros élményt! Most lovas színházi, pihentető wellness és történelmi kalandra hívjuk egyszerre. Hogy hol? Természetesen Mórahalmon!

Mórahalom nyári programkínálatában 2016-ban már a második lovas színházi évad következik 5 különböző darabbal, 9 előadással, valamennyi a Pintér Tibor vezette Nemzeti Lovas Színház közreműködésével.

Vásárolja meg belépőjegyét a mórahalmi Patkó Lovas Színház 2016-os programsorozatának valamelyik előadására!