Friss

A Leányvásárral és a Csárdáskirálynővel zárult a Patkó Lovas Színház 2018-as évada

A hétvégén két nagyszabású operettel búcsúzott a 2018-as, negyedik évadtól a mórahalmi Patkó Lovas Színház. A Leányvásárt először láthatták a nézők a fedeles lovardában, a Csárdáskirálynő pedig visszatért, miután tavaly már meghódította a nagyérdeműt.

A Leányvásárt igazi spagetti westernként álmodta meg Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, nem is maradtak el a látványos vágták, az ökölcsaták, a rodeózás, a postakocsi üldözés. Egy cameó szerepben még Berki Krisztián is feltűnt, rendesen osztották a pofonokat egymásnak Pintér Tiborral. Egy kis kulisszatitok: Berkinek még az egyik ujja is eltört a nagy adok-kapokban.

A Csárdáskirálynő már tavaly is hatalmas siker volt, nem véletlen, hogy ezúttal is Orfeummá változott a Patkó Lovas Színház. A reménytelen szerelmesek végül, persze megtalálták a boldogságot, miközben a nézők is remekül szórakoztak.

A 2018-as évad minden korábbinál színesebbre sikerült: a lovas színházi darabok mellett, könnyű vígjátékok, néptánc, musical és koncertek is szerepeltek a Mórahalmi Patkó Lovas Színház nyári repertoárjában.

Külön említést érdemel Zorán fergeteges, teltházas koncertje, a táncszínházi produkciók közül pedig az Üllési Fonó Néptáncegyüttes és a Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes közös előadása. A Kecskeméti Katona József Színház Család ellen nincs orvosság című fergeteges komédiája is nagy sikert aratott, akárcsak a Jimmy-musical. A lovas színházi előadások közül a nemzeti ünnepünkön bemutatott Honfoglalás és a Kincsem ősbemutatója volt a legnagyobb közönségsiker.

Annyit máris elárulhatuink, hogy jövőre is megnyitja kapuit a mórahalmi Patkó Lovas Színház. 2019-ben, az ötödik évadban is különleges, látványos színházi élményt ígérhetünk a látogatóinknak. Még grandiózusabb megvalósítást ígérhetünk, a részletekről hamarosan beszámolunk, figyeljék weboldalunkat!