Friss

A mórahalmi lovas színház sztárja is A Nagy Duett 2016 színpadán

Megújult zsűrivel és tizenkét sztárpárral április 10-én indul A Nagy Duett negyedik évada. A duók között ott lesz a mórahalmi lovas színház sztárja, Pintér Tibor is, partnerével Rubint Rékával.

Fergeteges szórakozást, vicces produkciókat ígér A Nagy Duett negyedik évada, amely április 10-től vasárnap esténként jelentkezik a TV2 műsorán. A show műsorban sokat próbált énekesek és a dalolással eddig csak a zuhany alatt próbálkozó sztárok lépnek együtt színpadra.

Köztük lesz a sármos musical- és operettszínész, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, a mórahalmi Patkó Lovas Színház sztárja, Pintér Tibor is, aki Rubint Rékával fog közösen énekelni. Már tartottak is egy próbaéneklést a fitneszkirálynővel egy lovardában.

A sztárpárok produkcióját A Nagy Duett megújult zsűrije, azaz Szulák Andrea, Cooky és Kasza Tibor értékeli majd. Most először pedig a nézők a TV2 Live applikációján keresztül adhatják le szavazataikat kedvenc párosukra. A Nagy Duett – negyedik évad április 10-től minden vasárnap 18:50-kor látható a TV2-n.

Íme a párosok:

Schobert Norbi és Keresztes Ildikó
Rubint Réka és Pintér Tibor
Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia
Növényi Norbert és Veres Mónika ˝Nika˝
Markó Robi és Lola
Kulcsár Edina és Hevesi Tamás
Kucsera Gábor és Dér Heni
Keleti Andi és Peter Srámek
Demcsák Zsuzsa és Pál Dénes
Debreczeni Zita és Heincz Gábor ˝Biga˝
Cinthya Dictator és Varga Viktor
Berki Krisztián és Fésűs Nelly

Mórahalom nyári programkínálatában 2016-ban már a második lovas színházi évad következik 5 különböző darabbal, 10 előadással, valamennyi a Pintér Tiborv ezette Nemzeti Lovas Színház közreműködésével.

Vásárolja meg belépőjegyét a mórahalmi Patkó Lovas Színház 2016-os programsorozatának valamelyik előadására és most egy fürdőbelépőt* kap ajándékba. Az akció május 15-ig érvényes!

* Az ingyenes fürdőbelépő 2016. július 10., vasárnapig használható fel a hét minden napján. A jegy értéke: 2400 Forint.