Friss

A Nagy Duett: A csúcson kell abbahagyni!

Bár búcsúztak a partnerével, Rubint Rékával A Nagy Duettől, mégsem kesereg a kiesés miatt Pintér Tibor. A Nemzeti Lovas Színház sztárja vallja, hogy mindent a csúcson kell abbahagyni. Most több ideje marad a lovas színházi próbákra is, hiszen bő egy hónap múlva, június 25-én, Mórahalmon is megkezdődik a második lovas színházi évad a János vitézzel.

Hiába rukkolt elő hétről-hétre egyre érettebb produkciókkal a Pintér Tibor, Rubint Réka kettős A Nagy Duett színpadán, a legutóbbi élő adás után mégis búcsúzni kényszerültek. Pedig az olaszul elénekelt Lasciate Mi Cantaré című dalukat a zsűri és a nézők is szerették. Az előadás ezúttal sem nélkülözte a humort és az öniróniát: Pintér Tibor pincérkedett, pizzát sütött és még egy gondolába is beültette “szíve hölgyét”.

Aki azt hinné, hogy a Nemzeti Lovas Színház sztárja elkeseredett volna a kiesés miatt, az bizony téved. – Miért is bánkódnék? – kérdez vissza Pintér Tibor. – A korábbi adásokban bizonyítottuk, hogy remek párost alkottunk Rékával, szerintem több nagyszerű pillanatot is sikerült szereznünk a nézőknek és magunknak is. Annak külön örülök, hogy a Honfoglalás legismertebb dalát is elénekelhettük, hiszen az az én igazi világom. Réka is minden dicséretet megérdemel, nagyon sokat fejlődött énekhangban a műsor ideje alatt.

A Nemzeti Lovas Színház Pintér Tibor vezetésével gőzerővel készül a második mórahalmi lovas színházi évadra, ahol 5 különböző darabbal lépnek majd fel.  – Június 25-én, a János vitézzel kezdünk, addig még rengeteg a feladatunk, így egyáltalán nem bánom, hogy most már teljesen erre koncentrálhatok. A Nagy Duett biztosan megmarad egy nagyon szép emléknek.

A mórahalmi lovas színház előadásait megtalálja az eseménysorozat hivatalos weboldalán, ahol már az egyes darabok szereposztásait is böngészhetik az érdeklődők. Pintér Tibor Rubint Rékát is szeretné megnyerni az egyik előadásban egy kisebb szerepre, mint ahogyan a fitneszkirálynő kislánya, a 13 éves esztendős Lara is felléphet majd Mórahalmon. Az István, a király rockoperában felváltva játszhatja majd Réka szerepét Becz Bernadettel.

Mórahalom nyári programkínálatában 2016-ban már a második lovas színházi évad következik 5 különböző darabbal, 10 előadással, valamennyi a Pintér Tibor vezette Nemzeti Lovas Színház közreműködésével.

Vásárolja meg belépőjegyét a mórahalmi Patkó Lovas Színház 2016-os programsorozatának valamelyik előadására!