Friss

A Nagy Duett: Pintér Tibor lesz a legnagyobb hős a világon

Televíziózás történeti pillanat részesei lehettek A Nagy Duett negyedik élő adásának nézői: hazai élő showműsorban minden bizonnyal először énekeltek lóháton. Pintér Tibor ráadásul partnerét, Rubint Rékát is a négylábú nyergébe kapta.
Látványos, ugyanakkor roppant érzelem gazdag produkcióval rukkolt elő a Pintér Tibor-Rubint Réka kettős A Nagy Duett legutóbbi élő adásában: a Honfoglalás című rockopera legismertebb betétdalát, a Kell még egy szót énekelték el.

A Nemzeti Lovas Színház sztárja igazán nyeregben érezhette magát, hiszen ez a dal egyike azoknak, ami a legközelebb áll a szívéhez, ráadásul a műsor szerkesztői azt is megoldották, hogy lóháton érkezhessen a színpadra. Partnere, a csinos fitneszkirálynő is nagyon kitett magáért: annak ellenére, hogy tart egy kicsit a lovaktól, azt is bevállalta, hogy az énekes mentora maga mögé emelje a ló hátára. Sőt, fel is állt a nyeregre és úgy dalolt.

A zsűrit is meghatotta a lírai előadás: többük szemébe is könnyeket csalt a produkció, amit  a maximális, 30 pontra értékeltek. – Mindig igyekszem önkritikus lenni magammal szemben, de most nem tudnék mibe belekötni. Réka is fantasztikus volt, messze felülmúlta saját énekesi képességeit és gyermeki tisztasággal szólaltatta meg a dalt. Tényleg tökéletes estén vagyunk túl – summázza a legutóbbi élő show élményeit Pintér Tibor.

A duó a negyedik élő adás versenyéből nagyon biztosan jutott tovább, meghozta a gyümölcsét a rengeteg befektetett munka. A párok között ugyanis akadnak olyanok, akik próbálják kevésbé komolyan venni a produkciókat, míg mások – így Rubint Rékáék is – hétről-hétre igyekeznek a maximumot nyújtani – már a próbák, a gyakorlások során is. – Valóban fárasztó, erőltetett menet ez a mostani, hiszen már nagyon készülünk a nyári lovas színházi előadásokra is, aminek az egyik legfontosabb állomása Mórahalom lesz, ahová öt különböző darabbal érkezünk. Ezt a munkát sem hanyagolhatom el, így aztán valóban sok a teendőm. De valójában ez egy nagyon kellemes fáradtság, minden percét élvezem – fejti ki Tibor.

Arra a felvetésre, hogy a Rékával közös legutóbbi produkcióját valószínűleg a mórahalmi Patkó Lovas Színház közönsége is szívesen fogadná, határozott választ ad a musical énekes: – Kacérkodom a gondolattal, hogy Réka kapjon egy kisebb szerepet valamelyik előadásban.

Ami viszont biztos, hogy legközelebb a Honeybeast slágerét adják majd elő a TV2 műsorában és Tibor már meg is ígérte: a dal erejéig ő lesz a legnagyobb hős a világon.

Mórahalom nyári programkínálatában 2016-ban már a második lovas színházi évad következik 5 különböző darabbal, 10 előadással, valamennyi a Pintér Tibor vezette Nemzeti Lovas Színház közreműködésével.

Vásárolja meg belépőjegyét a mórahalmi Patkó Lovas Színház 2016-os programsorozatának valamelyik előadására és most egy fürdőbelépőt* kap ajándékba. Az akció május 15-ig érvényes!

* Az ingyenes fürdőbelépő 2016. július 10., vasárnapig használható fel a hét minden napján. A jegy értéke: 2400 Forint.