Friss

Ajándékozzon lovas színházas jegyet karácsonyra!

Már online is megvásárolhatóak a belépők a mórahalmi Patkó Lovas Színház 2016-os évadának előadásaira. Akár a karácsonyfa alá is kerülhetnek a belépők ajándékként – mert élményt adni jó.

Még több darabbal és még több előadásszámmal várja nézőit 2016-ban a mórahalmi Patkó Lovas Színház. Az online jegyértékesítés már elindult, az előadásokon a szórakozás garantált, hiszen a Nemzeti Lovas Színház kiváló énekesei és lovasai közreműködésével minőségi, szemet gyönyörködtető látványvilágú darabok várják majd a nézőket.

A nagyérdemű tavaly, a Patkó Lovas Színház első, 2015-ös évada során sem csalódott: óriási sikerrel, három teltházas előadással zárult a programsorozat. Jövőre már 5 darabot láthatnak majd a nézők, összesen pedig 10 előadást, amelyeknek ezúttal is a város fedett lovardája ad otthont. A produkciók megalkotásánál az volt a célunk, hogy minden korosztály, így a gyermek és ifjúsági korosztály számára is megfelelő szórakoztatást nyújtsunk látványos díszletelemeinkkel, vetítéseinkkel és koreográfiáinkkal. Fontos számunkra, hogy a múltból táplálkozva mutassuk meg gyermekeinknek jövőképüket, hiszen ez az, ami minket is nap mint nap formál és alakít.

A 2016-os évad június 25-én indul majd a János vitézzel. A színházi műfajok széles repertoárját kínálja az egész nyarat átölelő programsorozat. A rockopera mellett musical és népi operett is szerepel a kínálatban. Augusztus 20-án, és az azt követő két napon az István, a király lovas színházi verzióját láthatja majd a közönség. Az előadássorozat zárásaként pedig a Gladiátor című szuperprodukciót játssza majd három napon keresztül a mórahalmi Patkó Lovas Színház állandó partnere, a Nemzeti Lovas Színház.

Az előadásokra az online jegyértékesítés is elindult, így akár már karácsonyi ajándékként is megvásárolhatók a belépők. A szervezők hamarosan további részleteket is elárulnak a produkciókról a jövő heti szegedi sajtótájékoztatón.

A Patkó Lovas Színház 2016-os évadának teljes műsora:

János vitéz
2016. június 25. és 26. Kezdés: 20.30 óra

Mágnás Miska
2016. július 9. Kezdés: 20.30 óra

Musicalek lóhátról
2016. július 10. Kezdés: 20.30 óra

István, a király
2016. augusztus 20., 21. és 22. Kezdés: 19.30 óra

Gladiátor
2016. augusztus 26., 27. és 28. Kezdés: 19.30 óra