Friss

Boban Markoviccsal csevapozhatunk a koncert után

Már ácsolják a színpadot a mórahalmi Patkó Lovasszínházban, ahol szombaton Boban Markovic varázsol balkáni hangulatot.– Idén a mórahalmi Patkó Lovas Színház jóval többet nyújt a nézőknek mint eddig – jelentette ki Duka Félix. A lovas színház igazgatója elmondta, 80 millió forintos pályázati pénzből fejlesztették a hang- és fénytechnikát, kialakítanak egy 7X3 méteres LED falat és kibővítik a parkolót.

A napokban az utolsó simításokat végzik a lovardában, ahol egy 135 négyzetméteres színpadot ácsolnak. – Idén megújultak a Mórahalmi Nyár programjai. A lovas színházi produkciók mellett élő koncertek, zenés darabok is helyet kapnak a város fedett lovardájában – tette hozzá az igazgató.

A fellépők sorát pénteken a Kecskeméti Katona József Színház kezdi, a Tiéd a világ! című Illés musicallel, amit szombaton a balkán melódiák nagymestere, Boban Markovic és zenekara követ.
A szerbiai trombitaművész már hétéves korában megismerkedett a trombitával, az ezredfordulóra Európa legnépszerűbb balkáni rezesbandájának az élén állt. Ezzel a csapattal varázsol majd a szerb kultúrális értékeket Mórahalomra szombat este. Az alkalomra Szeged egyik legkedveltebb szerb étterme kiköltözik Mórahalomra, ahol a szerencsések a koncert után akár együtt csevapozhatnak Bobannal és csapatával.

Jegyek ajándék fürdőbelépővel együtt már kaphatók!

2017-ben ismét felpörög Mórahalom! Klasszikus és új darabokkal várja látogatóit a Patkó Lovas Színház.
A Nemzeti Lovas Színházzal karöltve folytatódik az élménysorozat.

Jegyek már kaphatók az Aranyszöm Rendezvényházban, a Thermál Panzióban, és a mórahalmi Tourinform irodában. A jegyeket korlátozott számban a koncertek, lovas színházi előadások napján, közvetlenül az előadás előtt is vásárolhatnak. A Patkó Lovas Színház közvetlen szomszédságában található Mini Hungary Park az előadások napján hosszabbított nyitvatartással várja a vendégeit! A színházi előadások előtt tegyen ott is egy sétát!

Minden megvásárolt színházjegy mellé a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe szóló belépőt adunk ajándékba.