Friss

Fergeteges bulival, ismert Bon-Bon slágerekkel indult a nyári színházi évad Mórahalmon

Borús időben, de forró hangulatban rajtolt a Mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház idei szezonja június 17-én. A HADART Színház Haverok, Buli, Bon-Bon musicaljére több mint négyszázan váltottak jegyet. A nézőknek nem kellett shakespeares-i mélységekbe merülniük, mivel egy könnyed, szórakoztató darabot láthattak, melyben a szereplők is csillagos ötösre vizsgáztak.  A színház kapui szokás szerint már az előadás előtt egy órával megnyíltak: a látogatók most is megtekinthették a lovardát, illetve a kovácsműhelyet és idén sem maradhattak el a kézműves standok.

A látvány is sokban hozzájárult a hangulat fokozásához, hiszen a Mórahalom Városa által biztosított fény- és hangtechnikai eszközök igazi Broadway hangulatot teremtettek a színpadon. A közönség végül szűnni nem akaró tapssal hálálta meg a szórakoztató produkciót.

A színház tehát sikeresen megnyitotta idei évadát, de a java még hátra van. A következő előadás június 23-án lesz, amikor is a Dés László, Geszti Péter és Grecsó Krisztián által színpadra vitt Pál utcai fiúk zenés játékra várják a kedves nézőket.

Jegyek kaphatók online, valamint az Aranyszöm Rendezvényházban, a Thermál Panzióban, valamint a mórahalmi és a szegedi Tourinform irodában.

Minden megvásárolt színházjegy mellé a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe szóló belépőt adunk ajándékba.