Friss

Fürdőbelépőt adunk a lovas színházi jegy mellé!

Június 25-én indul a mórahalmi Patkó Lovas Színház 2016-os évada a János vitézzel.  Vásárolja meg belépőjegyét a mórahalmi Patkó Lovas Színház 2016-os programsorozatának valamelyik előadására és most egy fürdőbelépőt kap ajándékba. A meghosszabbított akció július 15-ig érvényes!
Július 15-ig MINDEN MEGVÁSÁROLT SZÍNHÁZJEGY MELLÉ FÜRDŐBELÉPŐT ADUNK AJÁNDÉKBA.

HÍVJA EL BARÁTAIT!

10 db jegy vásárlása esetén ugyanis minden jegy után INGYENES BELÉPŐT kap a MINI HUNGARY SZABADTÉRI makettgyűjteménybe is. Ne hagyják ki a háromszoros élményt!
Most lovas színházi, pihentető wellness és történelmi kalandra hívjuk egyszerre. Hogy hol? Természetesen Mórahalmon!

Jegyek online is megvásárolhatók! VEGYE MEG JEGYÉT MOST!
http://morahalom.optimaster.eu

2016. június 25-26. (szombat-vasárnap) 20.30 órakor

a mórahalmi Patkó Lovas Színház és a Nemzeti Lovas Színház bemutatja a János Vitéz című előadását a mórahalmi Futó-Dobó Lovasközpont fedett lovardájában.

PETŐFI SÁNDOR – KACSÓH PONGRÁC: János vitéz (zenés játék) – családi előadás

A magyar irodalom örökkön élő figurája a kukoricásban született János, aki példamutató szerelmével és örök hűségével Iluska iránt, klasszikus értékrendre tanít minket egy fantasztikus mesén keresztül. Családi előadás ez, a paraszt fiúból huszárrá vált Jancsi mesés kalandjait mutatja be lovas üldözésekkel, nagy harcokkal, illetve fergeteges látványelemekkel, különleges zenei virtuozitással, amelyekkel együtt egyedülálló élményt szeretnénk nyújtani a közönség számára. A szórakozás garantált, kiváló énekeseik és lovasaik közreműködésével minőségi költészet, magas színvonalú muzsika és szemet gyönyörködtető látvány várja majd a nézőket. Minden generációnak bátran ajánlható, hiszen a veretes huszárruhába öltöztetett János vitéz figurája megdobogtatja az ember szívét, mert valahol, mély gyökerekből fakadva a belénk kódolt történelmünk tör a felszínre.

Főbb szereposztás:

János vitéz – Pintér Tibor
Iluska – Becz Bernadett
Bagó – Buch Tibor
Iluska mostohája – Papadimitiu Athina / Lőrincz Andrea
Strázsamester – Bencze Sándor
Francia király – Várfi Sándor
Francia királylány – Pápai Kíra
Bartolo – Mohácsi Márk
Csősz – Kohautek Csaba

Bővebb információ és jegyek elővétele:

Aranyszöm Rendezvényház iroda:

6782 Mórahalom, Röszkei út 1., 62/281-219 – munkaidőben, csak készpénzes fizetés lehetséges!

www.facebook.com/aranyszom; rendezvenyhaz@morahalom.hu

Thermál Panzió recepciója:

6782 Mórahalom, Szegedi út 1/b., +36 30/4567-600 – a hét minden napján, 0-24 között kaphatók színházjegyek, bankkártyás és Szép kártyás vásárlásra is van lehetőség!