Friss

Haszonos információk a Patkó Lovas Színház premierje előtt

Hasznos információkat gyűjtöttünk össze vendégeinknek a mórahalmi Patkó Lovas Színház csütörtök esti premierje előtt. Hogyan közelítse meg a fedett lovardát? Hol parkoljon? Milyen időjárásra számítson?

Nemzeti ünnepünkön bemutatkozik a mórahalmi Patkó Lovas Színház, amely augusztus 20-án a Honfoglalás című darabot tűzi műsorra. Pénteken ezt a darabot ismétli meg, majd szombaton a Mátyás, az igazságos című rockoperával zárul az előadássorozat.

A mórahalmi Patkó Lovas Színháznak helyet adó fedett lovarda a Szeged-Baját összekötő 55-ös főúton, Mórahalom belterülettől 600 méterre fekszik. Közvetlenül a most megépült körforgalom után található, az út mellett, a 19-es kilométerkőnél helyezkedik el.

Autóbusszal megközelíthető a 18-as kilométerkőnél található buszmegállótól, vagy az István király úti megállótól 800 méterre. Az objektum előtt található a Mórahalom-Domaszék kerékpárút is.

Parkolni az előadás helyszínéhez közel a Móradomb körúton lehet. A városközpontból az előadás napokon TUK-TUK vonat is biztosítja a kijutást. Csütörtök – péntek – szombat különjárat indul az előadására, maelyet az érvényes és aktuális belépőjegy felmutatásával lehet használni.

Az előadást követően, visszaszállítjuk a vendégeket, érkezési sorrendben. Egyidőben max 40 fő fér fel a kisvonatra, a látogatók türelmét kérjük.

tuktuk

A helyi Tourinform Iroda csütörtök – péntek – szombat 10-17 óráig nyitva tart az ünnepek alatt is.

Az időjárás nem befolyásolja az előadásokat, mert azokat a fedett lovardában tartjuk. Csütörtökön egész nap csapadékra lehet számítani: kisebb megszakításokkal egész estig esni fog. A Meteorológia szerint este 8-ra véget érhet az eső, az előadások 19.30 után kezdődnek.