Friss

Haverok, Buli, Bon-Bon – indul a szabadtéri színházi évad Mórahalmon

Ma startol az ötödik évad a Mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színházban. Ahogyan azt a közönség már megszokhatta, a lovas előadások előtt vígjátékokat, musicaleket is láthatnak a fedett lovardában. A szezon a Haverok, Buli, Bon-Bon című darabbal indul. A kényelemről most már ingyenes Wifi is gondoskodik.

A műsor összeállításánál elsődleges szempont volt, hogy a család minden tagjának minőségi szórakoztatást biztosítson a Mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház, és az ide érkező fürdővendégek tartalmas estéket tölthessenek a városban. A nyári programsorozatok gerincét továbbra is a lovas színház adja, a megszokott művészeti értékű, látványvilágú és színvonalú produkciókra számíthatnak a vendégek, akiknek igen változatos műfajokban kínálunk színházi élményt. Azt várjuk, hogy Mórahalom végérvényesen feliratkozik a kulturális élményszerzés képzeletbeli térképére.

Az eső ellen is védő, félig nyitott lovarda ad helyet az előadásoknak, amelyek előtt kézművesvásárral, a lovas produkciók idején pedig állatsimogatóval várjuk a közönséget. Akik a Mórahalmi Tourinform irodában előzetesen regisztrálnak a transzferjáratra, az előadások után ingyen utazhatnak vissza Szegedre. A helyi szállodák és magánszállások vendégei pedig városnéző kisvonattal érkezhetnek a helyszínre. A közönség kényelmének érdekében az idéntől ingyenes Wifi is rendelkezésre áll a látogatók számára. Keressék mobiltelefonjaikon a morahalom_freewifi szolgáltatást!

A HADART Színház ma esti darabjában 14 ismert BON-BON sláger csendül fel. A produkció különlegessége, hogy a neves színészek mellett az egyik főszerepben a BON-BON együttes frontemberét, Szolnoki Pétert láthatja a közönség.

Jegyek kaphatók online, valamint az Aranyszöm Rendezvényházban, a Thermál Panzióban, valamint a mórahalmi és a szegedi Tourinform irodában.

Minden megvásárolt színházjegy mellé a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe szóló belépőt adunk ajándékba.