Így szólt a Nélküled a kölni dóm előtt, pénteken Mórahalmon is átélheti az élményt

Az összes ülőjegy elfogyott, már csak állójegyek kaphatók korlátozott számban az Ismerős Arcok pénteki mórahalmi koncertjére, amelyet a fedett lovardában rendeznek. Élje át az élményt, amit a magyar drukkerek Kölnben!
A tavalyi évekhez hasonlóan idén is ellepték a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjére érkező veszprémi szurkolók Köln belvárosát, a dóm előtti teret. A népes magyar tábor közösen énekelt és hangolt a záró nap programjára az Ismerős Arcok legismertebb dalával, amit pénteken Mórahalmon is meghallgathatnak a Patkó Lovas Színház nézői.

A nemzeti összetartozás napján hangzott el a Nélküled című dal, a Veszprém kézilabdacsapat pedig megszerezte a harmadik helyet a Barcelonával szemben. A  tömegben sok határon túlról érkező szurkoló is volt, valószínűleg így lesz ez majd Mórahalmon is.

És így szól az eredeti:

Idén az óriási sikerű lovas színházi produkciók mellett zenés előadásokkal és koncertekkel is várja közönségét a Mórahalmi Patkó Lovas Színház. A koncertek sorát az Ismerős arcok nyitja 2017. június 9-én, pénteken. A koncertre már az összes ülőjegy elfogyott, állójegyek még korlátozott számban kaphatók!

Jegyek ajándék fürdőbelépővel együtt már kaphatók!

2017-ben ismét felpörög Mórahalom! Klasszikus és új darabokkal várja látogatóit a Patkó Lovas Színház.
A Nemzeti Lovas Színházzal karöltve folytatódik az élménysorozat.

Jegyek már kaphatók az Aranyszöm Rendezvényházban, a Thermál Panzióban, és a mórahalmi Tourinform irodában.

Minden megvásárolt színházjegy mellé a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe szóló belépőt adunk ajándékba.