Itt a mórahalmi Patkó Lovas- és Szabadtéri Színház 2019-es évadának műsora!

Jövőre is megnyitja kapuit a mórahalmi Patkó Lovas- és Szabadtéri Színház. 2019-ben, az ötödik évadban is különleges, látványos színházi élményt ígérhetünk a látogatóinknak. Minden korábbinál színesebb és grandiózusabb megvalósítással összesen 6 különböző produkciót mutatunk be a Nemzeti Lovas Színház vendégszereplésével. A repertorában musical, operett és családi darab is helyet kapott – mindenki megtalálja majd a kedvének valót. A jegyértékesítés elindult, akár már a karácsonyfa alá is kerülhet a belépőkből, amihez most is fürdőbelépőt adunk ajándékba.

Az ezer férőhelyes fedett lovardában 2019. július 19-én indul a lovas színház szezon, ekkor mutatjuk be a Nemzeti Lovas Színház legújabb sikerdarabját, a Kincsem című musicalt. A darab az idei mórahalmi premier után a fővárosban, a Kincsem Parkban is hangos sikert aratott. A magyar lovassport nemzetközileg elismert nagykövete, Dallos Gyula, aki huszonötszörös magyar bajnok, tizenegyszeres világkupa győztes, hatszoros világkupa döntös, EB bronzérmes, százötvennégyszeres nagydíj győztes díjlovaglás szakágban azt mondta a Kincsemről, hogy óriási nemzetösszetartó ereje van. De szintén méltatta a musicalt Sasvári Sándor, akit már a mórahalmi közönség is láthatott a Nemzeti Lovas Színház vendégművészeként. Lenyűgöző látvány, lovas- és kaszkadőr mutatványok, valamint fülbemászó dallamok jellemzik a musicalt, amely az egész családnak kellemes és izgalmas kikapcsolódást nyújt. A Kincsemet augusztusban is láthatja majd a nagyérdemű – ünnepi műsorként, dupla előadással.

Erre a musicalre és a Patkó Lovas- és Szabadtéri Színház valamennyi 2019-es lovas színházi előadására már megvásárolhatók a belépők – minden belépőjegy mellé akárcsak a korábbi években -, most is fürdőbelépőt adunk ajándékba.
Szerelemből, harcból és bátorságból sem lesz hiány a további előadások során sem.

A korábbi években Mórahalmon nagy sikerrel játszott darabok közül ismét látható lesz a Rózsa Sándor, az alföldi betyár, a Csárdáskirálynő és a Mágnás Miska is. Készüljön fel a borzongásra is! A Nemzeti Lovas Színház várkastélyának kapuja nyikorogva kinyílik: a Drakula új darabként érkezik Mórahalomra, csakúgy mint az egész családnak remek szórakozást ígérő népi zenés játék, a Lúdas Matyi, amelyet a programsorozatunk zárásaként láthat majd a közönség.

Az eső ellen is védő, félig nyitott lovarda ad helyet az előadásoknak, amelyek előtt kézművesvásárral, a lovas produkciók idején pedig állatsimogatóval várjuk a közönséget. Akik a Mórahalmi Tourinform irodában előzetesen regisztrálnak a transzferjáratra, az előadások után ingyen utazhatnak vissza Szegedre. Várjuk 2019-ben is a Patkó Lovas- és Szabadtéri Színházban!

Jegyek kaphatók online, valamint az Aranyszöm Rendezvényházban, a Thermál Panzióban, valamint a mórahalmi és a szegedi Tourinform irodában.

Minden megvásárolt színházjegy mellé a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe szóló belépőt adunk ajándékba.