Friss

Jézus Krisztus Szupersztár Mórahalmon – Pintér Tiborral

2016. április 11- én (hétfő) 19 órától Andrew Lloyd Webber leghíresebb rockoperáját, a “Jézus Krisztus Szupersztár”-t mutatják be az Aranyszöm Rendezvényház színpadán.

1+1 AKCIÓS FÜRDŐBELÉPŐT adunk április 06-tól a JÉZUS KRISZTUS SZUPERSZTÁR című rockopera SZÍNHÁZJEGYEK MELLÉ. Vegye meg jegyét személyesen az Aranyszöm Rendezvényházban, a Thermál Panzió recepcióján, vagy akár online is! http://morahalom.optimaster.eu/

Bármilyen hihetetlen, Andrew Lloyd Webber még csak huszonkét éves volt, amikor 1970-ben a Palace Theatre bemutatta második rockoperáját, amelyet a nála négy évvel idősebb, és valamivel komolyabb szakmai múlttal rendelkező Tim Rice-szal közösen írt.

A darab a csodálatos film után a világ minden táján színpadra került. Igazi világslágerekkel, lenyűgöző látványtechnikával tökéletes szórakozást nyújt a rockopera rajongóinak.

A Jézus Krisztus szupersztár azonnal hatalmas sikert aratott, és a londoni premiert követően a világ szinte valamennyi országában színpadra került. Amikor az alkotókat a musical témaválasztásáról kérdezték, ők rendkívül egyszerű magyarázattal szolgáltak. Ahogy fogalmaztak, szerintük „nagyszerű” sztori a bibliai történet. Ami a zene mellett a mű jellegzetessége: a világ legismertebb történetét nem a megszokott módon, hanem Júdás szemszögéből ábrázolja.

 A főbb szerepekben láthatók a Patkó Lovas Színház színészei is:

Jézus: Tóth Attila

Júdás: Makrai Pál

Mária: Békefi Viktória

Pilátus: Pintér Tibor

Kajafás: Bencze Sándor

Péter: Mohácsi Márk

Heródes: Várfi Sándor

Papok: Dancs János, Mészáros László

valamint a Szigetszentmiklósi Sziget Színház tánckara.

Szerzők: Andrew Lloyd Webber, Tim Rice

Rendező: Pintér Tibor

Koreográfus: Patuzzi Mónika

Díszlet és látvány: Domján Gábor