Friss

Júniusban Mórahalomra érkezik a Jimmy-musical

Február elején két teltházas előadással indult el hódító útjára  a Sziget Színház legújabb darabja, a Jimmy-musical. A közönség nagyon szerette a produkciót, mindkét estén felállva tapsoltak, miután legördült a függöny. Júniusban Mórahalmon is látható lesz a darab a Patkó Lovas Színházban.

A Jimmy – a még élni akarok című musical szövegkönyvét Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház alapítója írta, és maga is rendezte az előadást. Zámbó Imre, azaz Jimmy, negyvenhárom évesen lőtte főbe magát, máig tisztázatlan körülmények között, minden bizonnyal tévedésből. Jimmy már a halála előtt is a populáris kultúra hőse volt, ám a kétezres évek első felében mítosza százezrek számára volt valóságos dráma.  A musical méltó módon állít emléket a magyar zenei élet Királyának, az örök és megismételhetetlen Zámbó Jimmynek.

A darab nem biográfia, inkább egy fikció, Jimmy élete köré szőtt legenda: az énekes egy angyalba szeret bele, aki a halandóság kiváltságát, a szerelem reményét kapja meg, Jimmy viszont halhatatlan lesz, s útja a túlvilágba vezet, ahonnan szerelme érkezett.

Jegyek ajándék fürdőbelépővel együtt kaphatók!

Jegyek kaphatók az Aranyszöm Rendezvényházban, a Thermál Panzióban, és a mórahalmi Tourinform irodában.