Friss

Két teltházas előadással indult el a lovas színházi évad

Pénteken este a Kincsemmel a magasra tette a lécet a Nemzeti Lovas Színház Mórahalmon, de szombaton este a Csárdáskirálynővel is megugrotta. Folytatás jövő héten a Mágnás Miskával.

Két teltházas előadással indult el a lovas színházi évadunk, pénteken a Kincsemmel nyitottunk, szombaton pedig a Csárdáskirálynőnek tapsolhatott a közönség. Mindkét előadást láthatta már Mórahalmon a nagyérdemű, de most sem csalatkoztak azok, akik belépőjegyet váltottak. A Kincsemnek tavaly éppen a Patkó Lovas Színházban volt a premierje, már akkor is óriási siker volt, de a mögöttünk lévő egy év csak jót tett a darabnak: még letisztultabb, még pontosabb lett – nagyszerű szórakozás volt mindenkinek, egy igazán szerethető, érzelmes történettel. Külön kiemelendő, hogy Papadimitriu Athina, Jászai Mari-díjas színésznő az előadás napján ünnepelte a születésnapját, ezúton is kívánunk neki még sok-sok gyertyát a tortáján. Egy kis ízelítő a két estéről:

Jegyek kaphatók online, valamint az Aranyszöm Rendezvényházban, a Thermál Panzióban, valamint a mórahalmi és a szegedi Tourinform irodában.

Minden megvásárolt színházjegy mellé a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe szóló belépőt adunk ajándékba.