Friss

Mágnás Miska követi János vitézt a lovas színházban

Két telt házas előadással nyitotta idei, második évadát a mórahalmi Patkó Lovas Színház és állandó partnere, a Nemzeti Lovas Színház.A János vitézben Iluska mostohájaként Papadimitriu Athina szamárháton vonult be a színpadra. A darab rendezője és címszereplője Pintér Tibor volt. Az előadást a hang- és fénytechnikai elemek, valamint videókivetítő mellett kecskék, birkák és szamarak színesítették. Július 9-én, szombaton 20.30-kor a Mágnás Miskával folytatódik az előadás-sorozat.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Patkó Lovas Színház a következő előadásokra újabb helyeket nyitott meg a nézőtéren és a jegyek már 2500 Ft-os áron is kaphatók!

Vásárolja meg belépőjegyét a mórahalmi Patkó Lovas Színház 2016-os programsorozatának valamelyik előadására és most egy fürdőbelépőt kap ajándékba. A meghosszabbított akció július 15-ig érvényes!

Július 15-ig MINDEN MEGVÁSÁROLT SZÍNHÁZJEGY MELLÉ FÜRDŐBELÉPŐT ADUNK AJÁNDÉKBA.

HÍVJA EL BARÁTAIT!

10 db jegy vásárlása esetén ugyanis minden jegy után INGYENES BELÉPŐT kap a MINI HUNGARY SZABADTÉRI makettgyűjteménybe is. Ne hagyják ki a háromszoros élményt!
Most lovas színházi, pihentető wellness és történelmi kalandra hívjuk egyszerre. Hogy hol? Természetesen Mórahalmon!

Jegyek online is megvásárolhatók! VEGYE MEG JEGYÉT MOST!
http://morahalom.optimaster.eu