Friss

Megcsinálták: Pintér Tibor a feje fölé emelte Rubint Rékát

Újabb remek produkcióval kápráztatta el a közönséget A Nagy Duett második élő adásában a mórahalmi lovas színházban nyaranta fellépő, Pintér Tibor és partnere, Rubint Réka. A Dirty Dancing emlékezetes emelős jelenetét is bevállalták.

A Nemzeti Lovas Színház vezetője, Pintér Tibor és partnere, a szépséges fit­nesz ­ki­rálynő, Rubint Réka a nyolc­va­nas évek si­kerfilm­jé­nek, a Dirty Dancing-nek az egyik legismertebb betétdalát, a Time of my life című dalt adták elő.

Nagyon bevállalósak voltak, hiszen a híres emelős jelenetet sem hagyták ki a koreográfiából. A zsűri nemcsak az éneket, hanem a felejthetetlen táncot is értékelte: Rékáék a maximális 30 pontot kapták a produkciójukra. – Talán csak kezdő koromban izgultam ennyire színpadon, mint most vasárnap. Magával a dallal is meg kellett küzdenem és táncolni sem szeretek igazán. A parkettre leginkább csak fegyverrel lehet kényszeríteni, annak ellenére, hogy a tánc is hozzá tartozik a szakmámhoz. Mondtam is a producereknek, hogy ha egy égő helikopterből, egy lóhátról kellene a jeges Dunába ugratnom – azt is szívesebben tenném meg – beszélt a második élő showban a színpadon rátört érzéseiről Pintér Tibor.

A sztár duónak ráadásul azzal a helyzettel is meg kellett birkóznia, hogy az utolsó pillanatokban kihúzták mögülük a tánckart, így magukra maradtak a színpadon – a világ egyik legkultikusabb táncos dalával. – Óriási teher volt rajtunk azzal, hogy sikerül-e kiemelés. Azért nem ment elsőre, mert kicsit lejjebb akartam megfogni Rékát, amitől mindketten elbizonytalanodtunk. De a sors úgy akarta, hogy sikerüljön ez az elem is, így aztán mégiscsak jól jöttünk ki az egészből –  elevenítette fel a nehéz színpadi perceket.

A Nemzeti Lovas Színház igazgatója, Pintér Tibor eddig is ismert előadó volt, nagy rajongótáborral, azonban azt maga is elismeri, hogy ilyen showban szerepelni egészen más kávéház. – Megtisztelő szerepelni a műsorban, mintegy másfél millió néző követi az egyes adásokat vasárnap esténként. 42 évesen ez egy komoly kihívás – vallja.

tiborréka

Kihívásokból pedig akad majd bőven, mindjárt a következő adásban is, amikor egy igazi mai sláger, a Wellhello és a Halott Pénz: Emlékszem, Sopronban című dala lesz a feladat. – Ez egy nagyon fülbemászó, trendi dal, a mai fiatalság himnusza. Ez is, akárcsak az első két dalunk teljesen kimozdít az eddigi komfortzónámból. De azt el kell fogadnom, hogy a nézők nem arra kíváncsiak, hogy milyen musical énekes vagyok, hiszen azt pontosan tudják.

Mórahalom nyári programkínálatában 2016-ban már a második lovas színházi évad következik 5 különböző darabbal, 10 előadással, valamennyi a Pintér Tibor vezette Nemzeti Lovas Színház közreműködésével.

Vásárolja meg belépőjegyét a mórahalmi Patkó Lovas Színház 2016-os programsorozatának valamelyik előadására és most egy fürdőbelépőt* kap ajándékba. Az akció május 15-ig érvényes!

* Az ingyenes fürdőbelépő 2016. július 10., vasárnapig használható fel a hét minden napján. A jegy értéke: 2400 Forint.