Friss

Miénk volt a világ!

Együtt énekelte a jól ismert Illés-dalokat a színészekkel a mórahalmi Patkó Lovas Színház közönsége a  Kecskeméti Katona József Színház pénteki vendégjátékán. A Tied a világ igazi házibuli hangulatot idézett meg a fedett lovarda színpadán, a nézők pedig roppant hálásak voltak a remek humorral fűszerezett előadás végén: többször is visszatapsolták az énekeseket.

Egy lakásavató bulit megrendezni nagy büszkeség, nagy öröm, nagy munka… és még nagyobb csalódás, ha a meghívottak nagy része el sem jön! A mi házigazdánkkal pontosan ez történik, de a legjobb barátok vele is ott vannak élete meghatározó pillanatában, nem beszélve az elmaradhatatlan partykellékekről, úgymint a pizza (a hozzá tartozó gyönyörű pizzafutár lánnyal), az akadékoskodó házmester és természetesen a zene!

A Kecskeméti Katona József Színház társulata a legendás Illés együttes dalaival pont egy ilyen házavató bulit idézett meg: a „Tiéd a világ!” című zenés darabban. Az élményt csak fokozta a Patkó Lovas Színházban most debütáló vadonatúj hang-és fénytechnika – a látvány és a hangzás is első osztályúra sikerült a vendégek véleménye szerint.

A színész-énekesek fergeteges bulit csaptak és ebbe a közönséget is bevonták: volt, akit még a színpadra is felcsaltak egy közös pörgésre, és még egy romantikus, vicces lánykérést is rögtönöztek. Humoros jelenetekből sem volt hiány, ebben a házmester vitte a prímet, aki persze szintén dalra fakadt az este során, akárcsak a varázslatos hangú pizzafutár lány. Nem maradt el tehát a varázslat, szó szerint sem, erről az idővisszatekerős jelenetek gondoskodtak.

Szente Vajk, aki a produkció rendezője is, az Illés együttes húsz legnépszerűbb dala köré írt egy humoros és kedves történetet, amit kiváló zenekarral és nagyszerű színészekkel érkezett Mórahalomra. Fergeteges előadás volt a pénteki, az egész nézőtér együtt énekelt,dobolt a színészekkel.

Szombaton folytatás: Boban Markovic rezesbandája érkezik Mórahalomra. Jegyek még korlátozott számban kaphatók online és közvetlenül az előadás előtt a helyszínen is!

Jegyek ajándék fürdőbelépővel együtt már kaphatók!

2017-ben ismét felpörög Mórahalom! Klasszikus és új darabokkal várja látogatóit a Patkó Lovas Színház.
A Nemzeti Lovas Színházzal karöltve folytatódik az élménysorozat.

Jegyek már kaphatók az Aranyszöm Rendezvényházban, a Thermál Panzióban, és a mórahalmi Tourinform irodában. A jegyeket korlátozott számban a koncertek, lovas színházi előadások napján, közvetlenül az előadás előtt is vásárolhatnak. A Patkó Lovas Színház közvetlen szomszédságában található Mini Hungary Park az előadások napján hosszabbított nyitvatartással várja a vendégeit! A színházi előadások előtt tegyen ott is egy sétát!

Minden megvásárolt színházjegy mellé a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe szóló belépőt adunk ajándékba.