Friss

Mindenkit elvarázsol a Patkó Lovas Színház

A mórahalmi Patkó Lovas Színházban hétvégén kezdődött el az évad, de a csoda egészen a nyár végéig folytatódik. Erről beszélgettek a hétfői Napraforgóban a Rádió7 műsorának vendégével, Duka Félixszel, a Móranet Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezető igazgatójával.


Duka Félixtől elmondta, hogy tavaly indították be a teátrumot, és ezzel szeretnének hagyományt teremteni. A látogatóknak olyan különleges élményben lehet részük, amit Magyarországon csak nagyon kevés helyen kaphatnak meg. A Nemzeti Lovas Színházzal közösen viszik színpadra a produkciókat, amelyek rendkívüli látvánnyal rendelkeznek. Elég csak a lovak, illetve különféle állatok (szamarak, birkák, kutyák) felvonulására gondolni, de íjászok, tánckar is részt vesz a az előadásokban.

Az idei kilenc előadás felkarolja a lovas színház teljes spektrumát, a musicalektől a történelmi drámákig. Június 25-én vette kezdetét az évad a János Vitéz című produkcióval. Hatalmas siker volt.

Pintér Tibor musical és operett színész, énekes, a Szigetszentmiklósi Sziget Színház alapítója és igazgatója, a Nemzeti Lovas Színház alapítója, művészeti igazgatója, rendezője és producere telefonon mondta el a műsorban, hogy ezek az előadások a színészek számára is különleges élményt nyújtanak, egy-egy előadás után nehéz is felocsúdni, a mórahalmi színteret pedig különösen szereti.

A Patkó Lovas Színháznak közel ezer (pontosan 997) ülőhelye van egy óriási, hangárszerű, fedett lovas pályán, ahol az előadások zajlanak. Az előadások előtt a látogatók megnézhetik az állatokat, közel mehetnek hozzájuk, illetve a színészek is ott sétálnak közöttük, akikkel beszélgetni, fotózkodni lehet.

Az évad további produkciói:

Július 9. Mágnás Miksa

Július 10. Musicalek lóhátról

Augusztus 20., 21., 22. István, a király

Augusztus 26., 27. Gladiátor

Vásárolja meg belépőjegyét a mórahalmi Patkó Lovas Színház 2016-os programsorozatának valamelyik előadására és most egy fürdőbelépőt kap ajándékba. A meghosszabbított akció július 15-ig érvényes!

Július 15-ig MINDEN MEGVÁSÁROLT SZÍNHÁZJEGY MELLÉ FÜRDŐBELÉPŐT ADUNK AJÁNDÉKBA.

HÍVJA EL BARÁTAIT!

10 db jegy vásárlása esetén ugyanis minden jegy után INGYENES BELÉPŐT kap a MINI HUNGARY SZABADTÉRI makettgyűjteménybe is. Ne hagyják ki a háromszoros élményt!
Most lovas színházi, pihentető wellness és történelmi kalandra hívjuk egyszerre. Hogy hol? Természetesen Mórahalmon!

Jegyek online is megvásárolhatók! VEGYE MEG JEGYÉT MOST!
http://morahalom.optimaster.eu