Friss

Musicalek lóháton: Rómeó és Júlia, Csárdáskirálynő, Jégvarázs lovakkal, quadokkal és lóboarddal

Korlátozott számban még lehet jegyeket vásárolni a mórahalmi Patkó Lovas Színház vasárnap esti előadására, a Musicalek lóháton darabra, amely világhírű musicalek és operettek legjavát vonultatja fel. Pintér Tibor mellet Mészáros Árpád Zsolt és Janza Katát is láthatja a közönség. Rubint Réka vendégként lóra pattan és a közönséget is megmozgatja.

A hétvégén újabb két, a közönség által már nagyon várt produkciót mutat be a mórahalmi Patkó Lovas Színház: szombaton az operett műfaj kedvelői a Mágnás Miskát láthatják, míg vasárnap a Musicalek lóháton című musical válogatást mutatják be. Újabb sztárelőadókra is szímíthat a közönség: Janza Kata, Mészáros Árpád Zsolt és Rubint Réka is Mórahalomra érkezik.

– Nagyon izgalmas, a leglátványosabb cirkuszi produkcióra hajazó előadást ígérhetek. Világhírű musicaleket és operetteket fogunk lóháron elénekelni. Látványban, lovakban és színház élményben nem lesz hiány – ígéri a Nemzeti Lovas Színház vezetője, Pintér Tibor a Musicalek lóháton előadással kapcsolatban.


Rubint Réka a TV2-ben is a mórahalmi Patkó Lovas Színházról beszélt.

Az este folyamán olyan ismert musicalekből hallhatunk részleteket, mint a Rómeó és Júlia, az Elisabeth vagy éppen Az operaház fantomja. Az opera és operett kedvelők számára biztosan feledhetetlen élmény lesz a lóháton előadott részletek a Csárdáskirálynőből és a Bánk bánból. Az alkotók a legkissebbekre is gondoltak, biztosítva ezzel a szórakozást az egész családnak: felcsendülnek majd többek között a Jégvarázs, az Aladdin és a Pocahontas legismertebb dallamai.

594 x 841 szereposztas2

A látványra, a showra biztosan nem panaszkodhatnak majd a nézők, hiszen a lovak mellett quadokat és kaszkadőröket is láthatnak majd. Pintér Tibor pedig a lóboardot is bemutatja.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Patkó Lovas Színház a következő előadásokra újabb helyeket nyitott meg a nézőtéren és a jegyek már 2500 Ft-os áron is kaphatók!

Vásárolja meg belépőjegyét a mórahalmi Patkó Lovas Színház 2016-os programsorozatának valamelyik előadására és most egy fürdőbelépőt kap ajándékba. A meghosszabbított akció július 15-ig érvényes!

Július 15-ig MINDEN MEGVÁSÁROLT SZÍNHÁZJEGY MELLÉ FÜRDŐBELÉPŐT ADUNK AJÁNDÉKBA.

HÍVJA EL BARÁTAIT!

10 db minimum 3.900,- Ft-os jegy vásárlása esetén ugyanis minden jegy után INGYENES BELÉPŐT kap a MINI HUNGARY SZABADTÉRI makettgyűjteménybe is. Ne hagyják ki a háromszoros élményt!
Most lovas színházi, pihentető wellness és történelmi kalandra hívjuk egyszerre. Hogy hol? Természetesen Mórahalmon!

Jegyek online is megvásárolhatók! VEGYE MEG JEGYÉT MOST!
http://morahalom.optimaster.eu