Friss

Musicalek lóhátról: Égő embert húztak a ló után

Musicalek lóhátról címmel léptek színpadra a Nemzeti Lovas Színház tagjai vasárnap Mórahalmon. A látogatók különleges élménnyel gazdagodhattak: megismerhették, milyen a ló és az ember közötti tökéletes összhang.

A mórahalmi Patkó Lovas Színház a Nemzeti Lovas Színházzal közösen viszi színpadra a produkciókat, amelyek rendkívüli látvánnyal rendelkeznek. Elég csak a lovak felvonulására gondolni, de íjászok, táncosok is részt vesznek az előadásokban.

Vasárnap a Musicalek lóhátrólt mutatták be a közönségnek. Pintér Tibor és csapata ismert musical és operett részletekkel örvendeztette meg a publikumot. Többek között a Rómeó és Júliából, az Operaház fantomjából, a Honfoglalásból és a La Mancha lovagjából is felcsendült egy-egy részlet.

A teátrum látványvilága önmagáért beszél. A produkciókban profi kaszkadőrök működnek közre. Tüzeskarika és poroltó is előkerült az est folyamán, ugyanis a La Mancha lovagja során volt, amikor égő embert húztak a ló után. Egy biztos: a mintegy kétórás előadás során mindenki kiszakadt a hétköznapok világából.

Népszerű slágereket is énekeltek a fellépők, így az Eddától a Szálljunk felt és Oláh Ibolya Magyarországát egyaránt együtt énekelhették a nézők a művészekkel. A Musicalek lóhátról azzal zárult, hogy a megtelt színház egy emberként dalolta: Tavaszi szél vizet áraszt…

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Patkó Lovas Színház a következő előadásokra újabb helyeket nyitott meg a nézőtéren és a jegyek már 2500 Ft-os áron is kaphatók!

Vásárolja meg belépőjegyét a mórahalmi Patkó Lovas Színház 2016-os programsorozatának valamelyik előadására és most egy fürdőbelépőt kap ajándékba. A meghosszabbított akció július 15-ig érvényes!

Július 15-ig MINDEN MEGVÁSÁROLT SZÍNHÁZJEGY MELLÉ FÜRDŐBELÉPŐT ADUNK AJÁNDÉKBA.

HÍVJA EL BARÁTAIT!

10 db minimum 3.900,- Ft-os jegy vásárlása esetén ugyanis minden jegy után INGYENES BELÉPŐT kap a MINI HUNGARY SZABADTÉRI makettgyűjteménybe is. Ne hagyják ki a háromszoros élményt!
Most lovas színházi, pihentető wellness és történelmi kalandra hívjuk egyszerre. Hogy hol? Természetesen Mórahalmon!

Jegyek online is megvásárolhatók! VEGYE MEG JEGYÉT MOST!
http://morahalom.optimaster.eu