Friss

Nemzeti kincs: Kincsem a Patkó Lovas Színházban

Már javában zajlanak a próbák Mórahalmon: a Nemzeti Lovas Színház csapata már nagyon készül a Kincsem című családi musical ősbemutatójára. A darabot duplán – pénteken és szombaton este – is láthatja a Patkó Lovas Színház küzönsége. A darab rendezője, Pintér Tibor csodálatos látványvilágot, lovas száguldást és érzékeny történetet ígér.

Ki ne hallott volna a “csodakancáról”, aki minden versenyét megnyerte, és veretlenül vonult vissza. A történet szerint az 1800-as évek vége felé járunk, egy elbukott szabadságharc után Magyarországon, ahol még mindig puskaporos a hangulat. A szerelem, ármány és bosszú mind megtalálható ebben a darabban, amit fantasztikus, mindenki számára ismerős dalokkal írtak meg, hogy a nézők megismerhessék Kincsem történetét és korát. A darab méltóképpen állít emléket a messze földön híres csodalónak. Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, a darab rendezője különleges, korhű hangulatot és szenvedélyes száguldást ígér a Patkó Lovas Színház nézőinek.

 

Jegyek kaphatók online, valamint az Aranyszöm Rendezvényházban, a Thermál Panzióban, valamint a mórahalmi és a szegedi Tourinform irodában.

Minden megvásárolt színházjegy mellé a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe szóló belépőt adunk ajándékba.