Marica grófnő lóháton hódította meg a szívünket

A mórahalmi Patkó Lovas Színház közönsége el volt kényeztetve az elmúlt évek alatt, ha lóhátról előadott operettről volt szó: láthatták már többek között a fedett lovardában a Csárdáskirálynő, a Mágnás Miska vagy éppen a Leányvásár című darabokat a Nemzeti Lovas Színház tolmácsolásában. Valamennyi hatalmas siker volt, akárcsak a Mórahalmon most először látható Marica grófnő is. “Marica grófnő lóháton hódította meg a szívünket” bővebben

Álló taps, teltház – A szabadság vándoraival elindult a hatodik évad

Grandiózus musicallel indult a mórahalmi Patkó Lovas Színház hatodik évada: A szabadság vándorai majd háromórás játékideje alatt a közönség együtt dúdolta a színészekkel Demjén Ferenc csodálatos dalait, az előadás végén pedig álló tapssal köszönte meg a színészeknek és a lovaknak a nagyszerű előadást. Aki most lemaradt az élményről, még pótolhatja, jövő hét pénteken ismétlés. “Álló taps, teltház – A szabadság vándoraival elindult a hatodik évad” bővebben

Különleges színházi élmény várja a közönséget a Patkó Lovas Színházban

Több, új produkciót visz színre a Nemzeti Lovas Színház, amit a mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színházban a már meglévő közönségkedvencek mellett ismert, tehetséges művészek mutatnak majd be. Ilyen például a Szilaj, a Marica Grófnő vagy épp Mátyás az igazságos, de továbbra is megtekinthető lesz a Kincsem vagy a Honfoglalás, ismertette péntek délután Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója Mórahalmon. “Különleges színházi élmény várja a közönséget a Patkó Lovas Színházban” bővebben

Az eredetileg meghirdetett időpontokban tervezzük megtartani a lovas előadásainkat

Tisztelt Közönségünk!

Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház 2020. július 17. és 2020. augusztus 31. közötti előadásait az eredeti időpontban tervezzük megtartani, melynek feltétele a nézőtéri létszámra és védőtávolságra vonatkozó jelenlegi jogszabályok feloldása, enyhítése.

Amennyiben a korlátozást változatlan formában fenntartják, úgy a július 17. és augusztus 7-e közötti előadások az úgynevezett „esőnapra” kerülnek át az alábbiak szerint:
2020. július 17. A szabadság vándorai „esőnapja”: szeptember 4. péntek (19.00 óra)
2020. július 24. A szabadság vándorai „esőnapja”: szeptember 5. szombat (19.00 óra)
2020. július 31. Marica grófnő „esőnapja”: szeptember 13. vasárnap (19.00 óra)
2020. augusztus 7. Mátyás, az igazságos „esőnapja”: szeptember 6. vasárnap (19.00 óra)

Az előadások  jogszabályi korlátozás miatti esetleges elmaradásáról és az „esőnapokra” történő áttételéről  az eredeti időpontot  megelőző 7 nappal tájékoztatjuk tisztelt Nézőinket a  hivatalos WEB (https://www.lovasszinhaz.morahalom.hu/) és facebook (https://www.facebook.com/lovasszinhaz.morahalom/ oldalakon.

Ebben az esetben aki az esőnapon sem tud részt venni az előadáson, az eddig megvásárolt jegyét az eredeti időponttól számított 15 napon belül visszaválthatja a vásárlás helyszínén.  A véglegesen elmaradt előadás árát az „esőnaptól” számított 30 napon belül váltjuk vissza.

Tisztelettel köszönjük szüntelen érdeklődésüket, azt, hogy eddig is velünk voltak, számítottak ránk. Kérjük, kövessék figyelemmel továbbra is facebook-oldalunkat és honlapunkat, illetve várjuk érdeklődésüket az Aranyszöm Rendezvényházban személyesen (hétköznap 8-16 óra között) és telefonon, a 06 (62) 281-219-es számon.

A ló is lehet az ember legjobb barátja – a Szilaj musical is érkezik Mórahalomra

A szabadidomítást hívja társként a Nemzeti Lovas Színház a legújabb bemutatójában: a Szilaj című musical az ember és a ló ősi, harmonikus kapcsolatára fókuszál. A darab a Patkó Lovas Színház 2020-as évadának zárásaként lesz látható augusztus 29-én és augusztus 30-án. Interjú Pintér Tiborral, a társulat igazgatójával. “A ló is lehet az ember legjobb barátja – a Szilaj musical is érkezik Mórahalomra” bővebben

Közlemény

A koronavírus (COVID-19) veszélyeztetettség miatt Magyarország Kormánya az ország teljes területére veszélyhelyzetet rendelt el. A határozat értelmében többek között a színházi előadásokat is szüneteltetni kell. Mórahalom Város Önkormányzata a kormányzati intézkedést figyelembe véve határozatlan időre lemondja valamennyi meghirdetett előadását, valamint az intézményeibe meghirdetett rendezvényeit. A veszélyhelyzet március 26-ig érvényes, addig kell majd döntenie az Országgyűlésnek, hogy miként hatalmazza fel ez ügyben a továbbiakban a kormányt.

Mórahalom Város Önkormányzata bízik abban, hogy a kormány intézkedései eredményre vezetnek, minél hamarabb sikerül megfékezni a koronavírust és ezzel párhuzamosan a veszélyhelyzet is feloldásra kerül. Ennek reményében Mórahalom Város Önkormányzata tovább folytatja a jegyek értékesítését a Patkó Lovas- és Szabadtéri Színház nyári előadásaira. Az első nem lovas előadás a Mézga család lesz 2020. június 20-án, míg az első lovas előadást, A Szabadság vándorait 2020. július 17-én tervezzük bemutatni. Ha a körülmények mégsem engedik a darabok bemutatását, akkor a megvásárolt jegyek visszaváltásáról haladéktalanul értesítjük közönségünket.

Tisztelettel köszönjük a megértésüket

Mórahalom Város Önkormányzata és a Patkó Lovas- és Szabadtéri Színház vezetősége