Friss

Önök mondták a Patkó Lovas Színházról

Fantasztikus évadot zárt a mórahalmi Patkó Lovas Színház, amely idén kilenc telt házas előadással szolgálta ki a közönségét. A nézők elégedettségét jól jelzi, hogy rengeteg elismerő üzenetet kaptunk a hivatalos Facebook oldalunkon. Ezekből osztunk meg néhányat.

A homokháti város lovas színházának második évada június 25-én indult a János vitézzel és a népszerű musicalek mellett rockoperát és operettet is felvonultatott: a Mágnás miska az egész előadás-sorozat egyik legsikeresebb darabja lett a nézők visszajelzései szerint az ünnepi István, a királlyal együtt. Mint ahogyan az évadot záró Gladiátornak is roppant kedvező volt a fogadtatása a mórahalmi lovas színházban.

Összegyűjtöttünk néhány nézői véleményt, amelyeket Önök osztottak meg velünk hivatalos Facebook oldalunkon:

Istvánné Kovács-Tanács Köszönjük minden színésznek, statiszának, segìtőnek, rendezőnek, az előadásokat megálmodóknak a nyári felejthetetlen programokat! Szintén köszönet mindazoknak akik előadásról előadásra a háttérben munkálkodtak a sikerért: Móra-Net, Móra-Ép dolgozói, mentősök, tűzoltók, polgárőrök, önkéntes segìtők…Köszönet a nézőknek, akik megtöltötték a lelátót!! Jövőre, veletek ugyanitt!!! 🙂 Ugye kedves Patkó Lovasszínház?!?


Anna Frankó-Szazánszki  Anna Frankó-Szazánszki Imádom, amikor az elvárásaimhoz képest még többet kapok, s nem azért mert nagyon alacsony lenne a mércém : ) Grt ! Jövőre tuti betáblázom nyári programoknak, bármi is lesz a felhozatal.

Ágnes Kákonyi  Ágnes Kákonyi Wow! Fantasztikus volt az előadás!!! Gratulálok az összes szereplőnek, és a paciknak is, ők is csodálatosat “alakítottak” Kíváncsian várom, mi lesz a 2017-es évadban…!
Julianna Gyurkó  Julianna Gyurkó Tegnap jelen lehettem ezen a rendkívüi csodálatos előadáson. Koszonet Blasko Erikanak a szervezését. Ajánlom mindenkinek.

Katalin Dobos  Katalin Dobos Köszönjük az élményt Csodálatos előadók ,fantasztikus volt a csapat 🐴Nem tudom szavakkal kifejezni!!Mi az első sorban élhettük át a csodát😙
Kiss Tímea Kineziológus  Kiss Tímea Kineziológus Minden elismerésem! Fantasztikus volt! Sok sok répát az összes pacinak, nagyon ügyesek voltak.
Mónika Horváth Sejben  Mónika Horváth Sejben Gratulálok! Gyönyörű volt!
Erika És Ervin Tóth  Erika És Ervin Tóth Nagyon szép előadás volt, újból vissza nézném!
Anikó Ördöghné  Anikó Ördöghné Fergeteges előadás volt. Köszönjük szépen.😊😊
Tünde Tanács  Tünde Tanács az előadásnak már nagyon sok változatát néztük , de ez nagyon tetszett vasárnap, gratulálunk a produkcióhoz és az énekesek is nagyon szépen énekeltek…Még sok szép ilyen színvonalas előadást…
Éva Szabó  Éva Szabó Köszönet minden résztvevőnek, és mindenkinek aki hozzájárult a színvonalas előadáshoz
Szilvia Pécsi  Szilvia Pécsi Szuper volt,szuper szìnèszekkel! Köszönöm az èlmènyt!!!!🐴🐴
Hambalkóné Burányi Andrea  Hambalkóné Burányi Andrea Csodálatos! 🙂  Gyönyörű!

Bakó Mónika  Augusztus 20-án voltunk először, de nem utoljára! Fantasztikus élmény volt, köszönöm/köszönjük!

A jövő évi műsortervet még az idén meghirdetjük, hogy a karácsonyi ünnepek előtt már megvásárolhatók legyenek a belépők a következő, 2017-es évadra. Ami biztos, hogy számos meglepetésre is számíthat majd a közönség. Reméljük, hogy a jövőben is vendégeink között köszönthetjük Önöket!