Friss

Operett és musical válogatás érkezik sztárokkal a hétvégén Mórahalomra

A hétvégén újabb két gigaprodukciót mutat be a mórahalmi Patkó Lovas Színház: szombaton az operett műfaj kedvelői a Mágnás Miskát láthatják, míg vasárnap a Musicalek lóháton című musical válogatást mutatják be. Újabb sztárelőadókra is szímíthat a közönség: Mészáros Árpád Zsolt, Rubint Réka és a fitneszkrálynő kislánya, Lara is Mórahalomra érkezik.

Hatalmas sikerrel, a János vitéz két teltházas előadásával kezdődött meg a mórahalmi Patkó Lovas Színház 2016-os évada. Nincs megállás a monstre programsorozatban, hiszen a hétvégén újabb két darabot mutat be a Pintér Tibor vezette Nemzeti Lovas Színház.
– Nagyon jó volt megélni Mórahalmon a közönség pozitív visszajelzését a János vitéz előadások után, magunk is úgy éreztük, hogy remekül kezdődött az évad. A tavalyihoz képest még grandiózusabb, még látványosabb produkciókat ígértünk és azt gondolom, hogy mindjárt a nyitányon sikerült is bizonyítanunk, nem a levegőbe beszéltünk – fogalmazta meg tapasztalatait az évadkezdésről Pintér Tibor.

A tavalyról is jól ismert húzónevek – Papadimitiu Athina, Buch Tibor, Várfi Sándor, Mohácsi Márk – mellett Iluska szerepében Becz Bernadett tündökölt, akit máris szívükbe zártak a nézők és a következő darabokban is főszerepekben láthatjuk majd. – Bernadett az egyik legnagyobb reménységünk, aki nemcsak kitűnően énekel, de remekül lovagol is. Egészen fiatalon, 10 évesen jelentkezett a társulathoz, azóta patronálom, mostanra nyílt ki teljesen, megérett a legnehezebb feladatokra is – szögezte le Pintér Tibor.

Látványban, lovakban és színház élményben a folytatásban sem lesz hiány – ígéri a Nemzeti Lovas Színház vezetője. A társulat a hétvégére ismét Mórahalomra költözik: előbb szombaton a Mágnás  Miskát, majd vasárnap a Musicalek lóháton című musical válogatást mutatják be. Számos meglepetéssel is készülnek az alkotók: a Mágnás Miskában a váci szimfónikusok élőben kísérik majd a darabot, míg a Musicalek lóháton akár a legnívósabb cirkuszi előadásokkal is felvenné a versenyt.

Ezúttal újabb sztárelőadókra is szímíthat a közönség: Mészáros Árpád Zsoltot, Rubint Rékát és a fitneszkrálynő kislányát, Larát is láthatják a hétvégén Mórahalmon.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Patkó Lovas Színház a következő előadásokra újabb helyeket nyitott meg a nézőtéren és a jegyek már 2500 Ft-os áron is kaphatók!

Vásárolja meg belépőjegyét a mórahalmi Patkó Lovas Színház 2016-os programsorozatának valamelyik előadására és most egy fürdőbelépőt kap ajándékba. A meghosszabbított akció július 15-ig érvényes!

Július 15-ig MINDEN MEGVÁSÁROLT SZÍNHÁZJEGY MELLÉ FÜRDŐBELÉPŐT ADUNK AJÁNDÉKBA.

HÍVJA EL BARÁTAIT!

10 db jegy vásárlása esetén ugyanis minden jegy után INGYENES BELÉPŐT kap a MINI HUNGARY SZABADTÉRI makettgyűjteménybe is. Ne hagyják ki a háromszoros élményt!
Most lovas színházi, pihentető wellness és történelmi kalandra hívjuk egyszerre. Hogy hol? Természetesen Mórahalmon!

Jegyek online is megvásárolhatók! VEGYE MEG JEGYÉT MOST!
http://morahalom.optimaster.eu