Friss

Orfeummá változott a Patkó Lovas Színház

A látványos lovas jelenetek, az ostorcsattogtatás és a remek színészi játék sem hiányzott a mórahalmi Patkó Lovas Színház harmadik évadának záró darabjából, a Csárdáskirálynőből. Pintér Tibor és társulata, a Nemzeti Lovas Színház ezúttal is nagyon kitett magáért – megérdemelten söpörhették be a közönség elismerését.

Edvin herceg rajong Szilviáért, a pesti orfeumcsillagért, a kedves és bolondos nőfaló, Bóni gróf majd megveszik Stáziért – a nézők pedig a Nemzeti Lovas Színház Csárdáskirálynőjéért voltak oda a mórahalmi Patkó Lovas Színház harmadik évadának záró előadásán, amelyet a nagyérdemű még ma este is láthat a két éjszakára orfeummá változott fedett lovardában.

A reménytelen szerelmesek végül, persze megtalálják a boldogságot, miközben a nézők remekül szórakozhatnak: a látvány, az ismerős dallamok, a színészi játék is elsőrangú. És ezúttal a főszerepet kapó lovak is fantasztikusat “alakítanak”: a hátukon álló emberekkel vágtáznak, a homokba feküdnek, hintót húznak – szó szerint a hátukon cipelik a produkciót.

NKA logo