Friss

Pintér Tibor egy szál törölközőben jelent meg Janza Kata előtt

Janza Kata és Pintér Tibor bár elváltak, továbbra is nagyon jó a viszony közöttük. A színész ezúttal lányát látogatta meg, aki volt párjánál lakik.
Tibi koszos csizmában és ruhában érkezett, ami Katának nem tetszett, így elküldte fürdeni volt férjét, majd tiszta ruhát adott neki.

Pintér Tibor és társulata, a Nemzeti Lovas Színház augusztusban folytatja nyári előadás sorozatát Mórahalmon. Már most vásárolja meg belépőjét az augusztusi előadásainkra. Minden megvásárolt színházjegy mellé fürdőbelépőt adunk ajándékba.

printker patko 650 x 200 freklam 2016 istvan

István, a király – rockopera 2016. augusztus 20., 21. és 22.
Az István, a király a legnagyobb társadalomformáló erővel bíró darab volt az elmúlt három évtizedben Magyarországon. A mórahalmi bemutatón a színészek mellett a lovak is fontos szerepet kapnak. Kezdés: 19.30 óra

printker patko 650 x 200 freklam 2016 gladiator

Gladiátor – musical 2016. augusztus 26., 27.
Élő ének, lovas látványelemek, római szekerek és bigák, lovas kaszkadőr mutatványok varázsolják vissza a nézőket Nikomédiába, a Római Birodalom keleti fővárosába. Kezdés: 19.30 óra

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Patkó Lovas Színház a következő előadásokra újabb helyeket nyitott meg a nézőtéren és a jegyek már 2500 Ft-os áron is kaphatók!

Vásárolja meg belépőjegyét a mórahalmi Patkó Lovas Színház 2016-os programsorozatának valamelyik előadására és most egy fürdőbelépőt kap ajándékba.

MINDEN MEGVÁSÁROLT SZÍNHÁZJEGY MELLÉ FÜRDŐBELÉPŐT ADUNK AJÁNDÉKBA.

Jegyek online is megvásárolhatók! VEGYE MEG JEGYÉT MOST!
http://morahalom.optimaster.eu