Friss

Pintér Tibor és Rubint Réka: Kell még egy dal!

Újabb akadályt vett sikerrel a Pintér Tibor-Rubint Réka kettős A Nagy Duettben. A következő élő adásban ráadásul végre testhez álló feladatot kap a Nemzeti Lovas Színház sztárja: a Mórahalmon is nagy sikerrel játszott lovas színházi előadás, a Honfoglalás betétdalát énekli el partnerével.

Talán az eddig legjobb produkciójukat nyújtották, mégis rezgett a léc A Nagy Duett harmadik élő adásában Pintér Tibor és partnere, Rubint Réka számára. A sztárpáros igazán mindent beleadott, hogy a Wellhello és a Halott Pénz: Emlékszem, Sopronban című dalát a lehető legtrendibben, fiatalosan adják elő – a zsűri kifejezetten magas pontszámokkal díjazta az igyekezetüket -, mégis izgulniuk kellett, hiszen ők és a Növényi Norbert, Nika duó kapta a legkevesebb összesített szavazatot.

– Kicsit tartottam ettől a daltól, mert nagyon nem az én stílusom, annak ellenére, hogy igazán fülbemászó a dallama. Be kell vallanom: nem vagyok egy igazi partiarc. Voltam már ugyan a Szigeten is, tavaly éppen a kisfiammal, de nem engedtem el magam, inkább rá figyeltem. Ezek a nagy fesztiválok egyébként nincsenek korhoz kötve, de azért elsősorban a huszonévesek világa – magyarázta Pintér Tibor, aki saját bevallássa szerint már túl van a bulizós korszakán.

És túl van a harmadik élő adáson is, hiszen végül kiderült, hogy a mórahalmi Patkó Lovas Színházban idén 10 előadással jelentkező musical énekes és a fitnesz királynő jutott tovább, és már gőzerővel készülnek az újabb vasárnapi megmérettetésre, amikor is a Honfoglalás című rockopera legismertebb betétdalát, a Kell még egy szót fogják elénekelni. Azt a dalt, amely tavaly Mórahalmon is nagy sikert aratott a Patkó Lovas Színházban. – Hálás lehetek a producereknek, mert ennél a dalnál magam sem kérhettem volna testhez állóbbat. Megígérhetem, hogy mindent beladunk majd – a többi legyen meglepetés.

Mórahalom nyári programkínálatában 2016-ban már a második lovas színházi évad következik 5 különböző darabbal, 10 előadással, valamennyi a Pintér Tibor vezette Nemzeti Lovas Színház közreműködésével.

Vásárolja meg belépőjegyét a mórahalmi Patkó Lovas Színház 2016-os programsorozatának valamelyik előadására és most egy fürdőbelépőt* kap ajándékba. Az akció május 15-ig érvényes!

* Az ingyenes fürdőbelépő 2016. július 10., vasárnapig használható fel a hét minden napján. A jegy értéke: 2400 Forint.