Friss

Pintér Tibor: Gigaprodukciókat láthat a közönség Mórahalmon

Elérkeztünk a Mórahalmi Nyár legjobban várt kulturális eseményének finisébe. Már gőzerővel zajlanak a próbák a Futó Dobó Lovasközpontban a hétvégén startoló színházi előadásokra, s a nézőtér is teljesen készen áll a közönség fogadására. A színészek és lovaik a június 23-ai sajtótájékoztató után máris belekezdtek a munkába, hogy a kisebb szerepekben megmutatkozó mórahalmi lovasokkal is összehangolják az előadásokat. Pintér Tibor elmondta, a körülmények optimálisak az sikerhez, tavalyhoz képest szemmel látható a fejlődés a lovardában.

A Nemzeti Lovas Színház vezetője hozzátette: körülbelül 20-22 lovast mozgatnak egyszerre az előadások alatt, de lesznek olyan jelenetek, ahol többen vannak a színpadon. A produkcióban összesen 80 ember dolgozik, ami figyelembe véve, hogy s Szegedi Szabadtéri előadásokon sem dolgoznak többen, gigantikus előadásokat ígér – mondta a színházigazgató. Így összességében a megvalósításon a városban és a színtársulatban több száz ember dolgozik. Közös céljuk, hogy elvarázsolják a nézőket, komfortossá és feledhetetlen élménnyé tegyék a mórahalmi Patkó Lovas Színház előadásait.

Június 25-én indul a mórahalmi Patkó Lovas Színház 2016-os évada a János vitézzel.  Vásárolja meg belépőjegyét a mórahalmi Patkó Lovas Színház 2016-os programsorozatának valamelyik előadására és most egy fürdőbelépőt kap ajándékba. A meghosszabbított akció július 15-ig érvényes!

Július 15-ig MINDEN MEGVÁSÁROLT SZÍNHÁZJEGY MELLÉ FÜRDŐBELÉPŐT ADUNK AJÁNDÉKBA.

HÍVJA EL BARÁTAIT!

10 db jegy vásárlása esetén ugyanis minden jegy után INGYENES BELÉPŐT kap a MINI HUNGARY SZABADTÉRI makettgyűjteménybe is. Ne hagyják ki a háromszoros élményt!
Most lovas színházi, pihentető wellness és történelmi kalandra hívjuk egyszerre. Hogy hol? Természetesen Mórahalmon!

Jegyek online is megvásárolhatók! VEGYE MEG JEGYÉT MOST!
http://morahalom.optimaster.eu