Friss

Pintér Tibor játéklóval is hódított

Hétről-hétre egyre jobb teljesítménnyel rukkol elő Pintér Tibor és Rubint Réka A Nagy Duett színpadán. Legutóbb, a Honeybeast slágerének előadását a maximális pontszámmal jutalmazta a zsűri, melynek tagjai közül ketten is felállva tapsolták meg a produkciót.

– Kezdjük megtalálni önmagunkat ebben a fantasztikus televíziós játékban. Hétről-hétre egyre jobban oldódunk a színpadon, az sem ment nehezen, hogy saját magunkat parodizáljuk – bólogat helyeslően a Nemzeti Lovas Színház sztárja, Pintér Tibor, amikor felvetjük, hogy A Nagy Duett negyedik élő adásában – amikor is lóháton énekelték el partnerével, Rubint Rékával a Honfoglalás című rockopera legismertebb betétdalát, a Kell még egy szót -, átszakítottak egy gátat. Tibor ezúttal egy játéklóról leszállva kelt hadra egy sárkánnyal – az öniróniát sem nélkülöző előadás pedig a nézők és a zsűri tetszését is elnyerte, így biztosan jutottak tovább.

A következő élő adásában egy igazi olasz sláger, a Lasciate Mi Cantaré vár a sztárduóra. – A dallal az itáliai életérzést szeretnénk a színpadra varázsolni: pizzával, gitárral, mandolinnal, velencei romantikával. Az olasz nyelv igazán varázslatos, már most várjuk Rékával, hogy újra énekelhessünk – mondja Tibor.

A páros egyre inkább összecsiszolódik, így könnyen elképzelhető, hogy A Nagy Duett után más produkciókban is együtt dolgoznak majd. – A Nemzeti Lovas Színházzal a nyáron több darabbal érkezünk Mórahalomra, nagyon szeretnék Rékára is egy kisebb szerepet osztani valamelyik előadásban. Sőt, a kislánya, a 13 éves esztendős Lara is képben van, hiszen fantasztikusan énekel és kitűnően lovagol. Neki is megálmodtam már egy lovas színházi szerepet.

Mórahalom nyári programkínálatában 2016-ban már a második lovas színházi évad következik 5 különböző darabbal, 10 előadással, valamennyi a Pintér Tibor vezette Nemzeti Lovas Színház közreműködésével.

Vásárolja meg belépőjegyét a mórahalmi Patkó Lovas Színház 2016-os programsorozatának valamelyik előadására és most egy fürdőbelépőt* kap ajándékba. Az akció május 15-ig érvényes!

* Az ingyenes fürdőbelépő 2016. július 10., vasárnapig használható fel a hét minden napján. A jegy értéke: 2400 Forint.