Friss

Pintér Tibor partnere, Rubint Réka és kislánya, Lara is imádja a lovakat

Az április 10-én induló A Nagy Duett negyedik évadában a mórahalmi lovas színház sztárjának, Pintér Tibornak Rubint Réka lesz a partnere. A fitneszkirálynő kislánya, Lara is oda van a lovakért.

A sármos musical- és operettszínész, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója már tartott is egy próbaéneklést a fitneszkirálynővel egy lovardában. Ezt követően faggatták partneréről.

 – Schobert Norbi és Rubint Réka lánya, Lara jelentkezett Az ének iskolája című műsorba. Szerinted az édesanyjától vagy az édesapjától örökölte a hangját?
– Szerintem egyiküktől sem. Hallottam a kislányt énekelni felvételről. Tényleg kiválóan dalol, szinte már-már profi stilisztikával és hangképzéssel. Figyelemre méltó számunkra is, hiszen a lovas színház folyamatosan toboroz fiatalokat. Kértem is Rékát, egyszer hozza el hozzánk Larát, hiszen jól tud és szeret lovagolni is.

rubint_reka_lanya_lara

– Milyen hangja van Rubint Rékának?
– Nagy szerencsénk, hogy nagyon tisztán énekel, tisztán intonál. Egy duett esetében ez nagyon fontos, hisz a hamisság sokat tud rontani egy közös produkción. A hangja pedig még képezhető. Réka egyelőre még kicsit félénken énekel, nem meri kiereszteni a hangját, pedig van neki, hiszen az edzésein is torokból, jó hangosan adja az instrukcióit, hogy a hatalmas csarnokban az utolsó sorokban tornázók is jól hallják. Nekem az a teóriám, hogy az éneklés egy minőségi üvöltözés: bele kell, hogy üvöltsük a világba a fájdalmainkat, a boldogságunkat, különben mit sem ér. Az énekléssel valamit kommunikálunk, üzenünk – gyakran a Jóistennek -, ezért a hangnak terjednie kell. Arra buzdítom Rékát, hogy a hangja messzire érjen.

 – Rubint Rékának a ritmusérzékkel, a színpadi mozgással sem lesz gondja, és az sem kérdés, hogy bírja-e majd a szám végéig szuflával.
– Szerencsére van színpadi rutinja, gyakorlatilag az is egyfajta színház, amit ő csinál, hiszen emberek elé áll ki, és produkálja magát. Bár nem táncos, de ura a testének, jó a mozgása. Passzolunk egymáshoz magasságban is. Az is az előnyünkre válik, hogy azonos az energiaszintünk, és hamar egy hullámhosszra kerültünk.