Friss

Rubint Réka és a fitneszkirálynő kislánya, Lara is lóra pattan vasárnap Mórahalmon

A Musicalek lóháton című látványos előadást tűzi műsorra vasárnap a mórahalmi Patkó Lovas Színház. A világ legszebb musical, operett és örökzöld slágereiből ad ízelítőt Pintér Tibor vezetésével a Nemzeti Lovas Színház. Az akrobatikus elemekkel színesített előadás sztárvendége Rubint Réka és a fitneszkirálynő kislánya, Lara.

Pintér Tibor és Rubint Réka már A Nagy Duett színpadán is bizonyították, hogy remek párost alkotnak, sőt lóháton is énekeltek a stúdióban. Erre most újra alkalmuk lesz Mórahalmon, a Patkó Lovas Színház vasárnapi, Musicalek lóháton című előadásán.

Rubint Réka már nagyon készül a hétvégére, amiről élő adásban is beszélt a hivatalos Facebook oldalán.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Patkó Lovas Színház a következő előadásokra újabb helyeket nyitott meg a nézőtéren és a jegyek már 2500 Ft-os áron is kaphatók!

Vásárolja meg belépőjegyét a mórahalmi Patkó Lovas Színház 2016-os programsorozatának valamelyik előadására és most egy fürdőbelépőt kap ajándékba. A meghosszabbított akció július 15-ig érvényes!

Július 15-ig MINDEN MEGVÁSÁROLT SZÍNHÁZJEGY MELLÉ FÜRDŐBELÉPŐT ADUNK AJÁNDÉKBA.

HÍVJA EL BARÁTAIT!

10 db jegy vásárlása esetén ugyanis minden jegy után INGYENES BELÉPŐT kap a MINI HUNGARY SZABADTÉRI makettgyűjteménybe is. Ne hagyják ki a háromszoros élményt!
Most lovas színházi, pihentető wellness és történelmi kalandra hívjuk egyszerre. Hogy hol? Természetesen Mórahalmon!

Jegyek online is megvásárolhatók! VEGYE MEG JEGYÉT MOST!
http://morahalom.optimaster.eu