Friss

Szinetár Miklós rendező is vallott a mórahalmi lovas színházról

A rendezőt a tanítványáról, Pintér Tiborról és a lovas szabadtéri színházakról kérdeztük telefonon.

Szinetár Miklós Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színházi, opera-, tévé- és filmrendező, forgatókönyvíró, érdemes és kiváló művész. A Magyar Állami Operaház korábbi főigazgatója, a Magyar Televízió egykori elnökhelyettese, illetve több mint 50 évig volt a Színház és Filmművészeti Főiskola tanára. Ebben az időszakban járt osztályába Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója.

Vásárolja meg belépőjegyét a mórahalmi Patkó Lovas Színház 2016-os programsorozatának valamelyik előadására és most egy fürdőbelépőt* kap ajándékba. A meghosszabbított akció július 15-ig érvényes!

* Az ingyenes fürdőbelépő 2016. szeptember 30. péntekig használható fel a hét minden napján. A jegy értéke: 2400 Forint.

Július 15-ig minden megvásárolt színházjegy mellé fürdőbelépőt adunk ajándékba. Hívja el barátait!  10 db jegy vásárlása esetén minden jegy után ingyenes belépőt kap a Mini Park Hungary szabadtéri makettgyűjteménybe is. Ne hagyják ki a háromszoros élményt! Most lovas színházi, pihentető wellness és történelmi kalandra hívjuk egyszerre. Hogy hol? Természetesen Mórahalmon!

Mórahalom nyári programkínálatában 2016-ban már a második lovas színházi évad következik 5 különböző darabbal, 9 előadással, valamennyi a Pintér Tibor vezette Nemzeti Lovas Színház közreműködésével.

Vásárolja meg belépőjegyét a mórahalmi Patkó Lovas Színház 2016-os programsorozatának valamelyik előadására!