Friss

Teltházzal, óriási közönségsikerrel indult a második évad a János vitézzel

Teltházzal, nagy közönségsikert arató előadással, a János vitéz zenés játékkal kezdődött el szombaton a mórahalmi Patkó Lovas Színház második évada.

Tavaly nagy sikert aratott a mórahalmi Patkó Lovas Színház első évada, ezért idén még több, még látványosabb előadással készültek a Pintér Tibor vezette Nemzeti Lovas Színházzal együttműködve a második szezonra.

Az előadássorozatot szombaton a János vitéz nyitotta. A közönségnek a szűnni nem akaró tapsból ítélve nagyon tetszett az előadás, amelyebn Iluska mostohájaként Papadimitriu Athinát láthattuk. Kevesen lennének képesek ennyire élethűen megformálni egy ilyen ellenszenves, kiállhatatlan és minden cselszövésre képes figurát. Neki sikerült.

Iluska szerepében Becz Bernadett tündökölt: kedves, bájos lényével, varázslatos hangjával szinte eggyé vált a karakterével, a szerelmes árvával. A darab rendezője és címszereplője, Pintér Tibor ezúttal is bizonyságot adott arról, hogy kitűnő lovas és remek énekes. Már a belépőjét, az Én, a pásztorok királyát óriási ováció fogadta. A többi szerepben is nagyszerű színészeket láthattunk, többek között Buch Tibort, Várfi Sándort és Mohácsi Márkot is.

Az előadás bizonyította, hogy hazánkban roppant népszerű a lovas színház, komoly igény mutatkozik rá – amennyiben profik csinálják.

A János vitézt még ma is megnézhetik Mórahalmon az érdeklődők, az előadás 20.30-kor kezdődik. Jegyek még korlátozott számban kaphatók.

Vásárolja meg belépőjegyét a mórahalmi Patkó Lovas Színház 2016-os programsorozatának valamelyik előadására és most egy fürdőbelépőt kap ajándékba. A meghosszabbított akció július 15-ig érvényes!

Július 15-ig MINDEN MEGVÁSÁROLT SZÍNHÁZJEGY MELLÉ FÜRDŐBELÉPŐT ADUNK AJÁNDÉKBA.

HÍVJA EL BARÁTAIT!

10 db jegy vásárlása esetén ugyanis minden jegy után INGYENES BELÉPŐT kap a MINI HUNGARY SZABADTÉRI makettgyűjteménybe is. Ne hagyják ki a háromszoros élményt!
Most lovas színházi, pihentető wellness és történelmi kalandra hívjuk egyszerre. Hogy hol? Természetesen Mórahalmon!

Jegyek online is megvásárolhatók! VEGYE MEG JEGYÉT MOST!
http://morahalom.optimaster.eu