KEDVES NÉZŐINK!

A Patkó Lovas és Szabadtéri Színház 2021-es nyári évada véget ért!

Köszönjük, hogy bizalmukkal megajándékozva színházunk repertoárját választották! Bízunk benne, hogy élménnyel és értékkel teli estéket tudtunk szerezni minden Kedves Nézőnknek! Dolgozunk a 2022-es szabadtéri és lovas színházi évadon, mélyéről hamarosan bővebb tájékoztatást nyújtunk!

Addig is kérem kövessenek bennünket Facebook oldalunkon, valamint látogassanak el a Kolo koncertjeinkre és kőszínházi előadásainkra. Kőszínházi és koncert évadunkról bővebb információkat találnak a www.kolocentar.morahalom.hu, valamint a www.rendezvenyhaz.morahalom.hu oldalakon.

VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NÉLKÜL IS LÁTOGATHATÓK ELŐADÁSAINK!

Kedves Nézőink! Felhívjuk figyelmüket, hogy a Patkó Lovas és Szabadtéri Színház előadásai az új kormányrendelet értelmében VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NÉLKÜL is látogathatóak!

Kihirdettük a TESLA MODEL S élményvezetés játékunk nyerteseit

Kékesi Nóra és Virág Lauer nyerte a Tesla élményvezetést Két fantasztikus Tesla előadást is láthatott a Patkó lovas és szabadtéri színház közönsége a hétvégén. Hazánk egyik leglátványosabb musical show-ja Mórahalmot is meghódította: garantáltan feledhetetlen pillanatokban volt része a nézőknek. Ráadásul, akik belépőt váltottak, nemcsak egy-egy garantált fürdőbelépőt kaptak ajándékba, de az elmenyevezetes.hu jóvoltából félórás élményvezetést is nyerhettek egy Tesla Model S típusú autóval - a szombati előadás előtt el is hoztak egy ilyen szuperjárgányt. A sorsolást a Tesla-előadások szünetében tartottuk, a szerencse a születésnapját éppen aznap ünneplő, hódmezővásárhelyi Kékesi Nórának és a szegedi Virág Lauernek kedvezett. Az élményvezetés 2022. június 26-ig váltható be.

A Patkó Lovas és Szabadtéri Színház 400.000 Ft-tal támogatja a koronavírusban szüleiket elveszítő gyermekeket segítő Regőczi István Alapítványt!

A Patkó Lovas és Szabadtéri Színház ígéretéhez híven átutalta támogatását, mely a A Tenkes Kapitánya című előadásból befolyt jegybevételből származott a Regőczi István Alapítványnak. Mórahalom városának és a Patkó Lovas és Szabadtéri Színháznak is kiemelkedően fontos e nemes cél támogatása, s minden olyan társadalmi ügy mellé szívesen áll a jövőben is, ahol az összefogás ereje a bajbajutottakon segíthet

Tisztelt közönségünk,
nagyon örömünkre szolgál, hogy három közel teltházas előadáson és egy fantasztikus koncerten bizonyították megtisztelő jelenlétükkel, hogy igenis szükségük van a minőségi szórakoztatásra, a kulturális programok nyújtotta élményekre. A Patkó Lovas és Szabadtéri Színház munkatársai azon dolgoznak, hogy hasonló feledhetetlen pillanatokkal térhessenek haza a 2021-es évad további előadásai után is.
Júniusban a hagyományos szabadtéri előadásainkat folytatjuk – egyelőre még lovak nélkül. De aztán júliusban és augusztusban ténylegesen a lovak közé csapunk, ekkor már kizárólag a Nemzeti Lovas Színház vendég produkcióit láthatják Mórahalmon.
Hogy Önök minél inkább élvezhessék a színházi élményt, ezért az előadásaink augusztus közepéig minden esetben 20.30 órakor kezdődnek – megvárva az alkonyatot. Augusztus 18-a után már egy órával korábban, 19.30 órakor kezdünk.
Legközelebb, június 23-án, szerdán Zorán koncertre várjuk Önöket, majd pénteken és szombaton egy igazi szuperprodukció következik dupla előadással, a Tesla – Végtelen energia című musical. A szabadtéri előadásainkat június 30-án zárjuk, a My Land című újcirkusz produkcióval. Az első lovas színházi előadás július 16-án érkezik: a Szilaj című musical a tavalyi esztendő szenzációja volt, az egész család számára nagyszerű szórakozást ígér.
Számunkra, a szervezőknek is pontosan ugyanaz a legnagyobb kincsünk, mint a színpadon esténként fellépő színészeknek: az Önök elégedettsége, a szűnni nem akaró tapsvihar és ováció egy-egy csodás, a lelket simogató előadást követően. Kívánunk Önöknek, a ragyogó színészeknek, fellépőknek és magunknak is sok-sok tapsot és feledhetetlen pillanatot!
Az előadásokra online jegyvásárlás akár Szép Kártyával is: https://morahalom.optimaster.eu
Minden színházjegy mellé fürdőbelépőt adunk ajándékba!

Copyright © Minden jog fenntartva.

EnglishGermanHungarianSerbian