RÓLUNK

A Patkó Lovas és Szabadtéri Színház üzemeltetője:
Móranet Nonprofit Közhasznú Kft.

A Móranet Mórahalmi Informatikai Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft. 1999-ben alapította Mórahalom Város Önkormányzata.


Móranet Nonprofit Közhasznú Kft.

A Móranet Mórahalmi Informatikai Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft. 1999-ben alapította Mórahalom Város Önkormányzata. A 2000 óta a helyi, Móranet TV, valamint 2003 óta a mórahalmi Aranyszöm Rendezvényházat üzemeltetése, így közművelődési feladatokat is ellát. 2020-ban újabb szervezeti átalakításon ment át a gazdasági társaság, mely során feladata elsősorban a kőszínházi évadok szervezése, koordinációja, a Kolo Kulturális Központba tervezett koncertek és zenei események megszervezése és lebonyolítása, valamint a Patkó Lovas és Szabadtéri Színház előadásainak teljes menedzsmentje.

Székhelye az Aranyszöm Rendezvényház épülete, mely a város központjában helyezkedik el. A rendezvényház helyiségei: nagyterem 200 fő, díszterem 70 fő, színházterem 300 fő, 8 irodahelyiség, televízió és rádiós stúdió, ifjúsági tér, technikai helyiségek (öltöző, wc, mosdó, konyha, raktár, ruhatár), belső rendezvényudvar, kerekesszékre akadálymentesített. A termek bútorzattal, hangtechnikai eszközökkel felszereltek.

Feladatai:

Színházi és koncert menedzsment tevékenységei::

A színházi évadban (szeptember-május) a kőszínházi előadások leszervezése az Aranyszöm Rendezvényházba. Ezen színházi feladatok a hazai és a határon túli előadások Mórahalomra történő vendégjátékainak szervezésében, valamint menedzsmentjében jelennek meg. A Móranet Kft, 2021-től a Kolo Kulturális Központ számára szervez zenei koncerteket, hangversenyeket, zenei eseményeket. A nyári színházi évadban (június-augusztus) a Futó-Dobó Lovasközpontban található Patkó Lovas és Szabadtéri Színház teljes menedzsmentjét látja el, a szabadtéri színházi előadások leszervezésétől, a nagykoncerteken, cirkuszi és egyéb szórakoztató előadásokon keresztül, a Nemzeti Lovas Színházzal közösen adott lovas színházi produkciókig.

Fesztiválok

A térségi fesztiválok szervezésében is, nagy tapasztalatra tett szert a Móranet Nonprofit Közhasznú Kft. 2004 óta szervezi meg a Homokháti Sokadalom elnevezésű fesztivált, mely az egykori városnapból az elmúlt évtizedben országos rendezvénnyé nőtte ki magát. 2010. óta a Sokadalom kísérő rendezvénye a Dél-alföldi Rétesfesztivál is, mely 3 napos gasztronómiai élményt nyújt a Mórahalomra látogatóknak. „Rétes utcáján” válogatott kézműves réteseket lehet kóstolni.
Legújabb, nagy közönséget vonzó rendezvénye a Zastava Fesztivál, melyet minden év augusztusában a Kolo Kulturális Központban rendez meg, azzal a céllal, hogy a balkáni kultúra széles körű kínálatát mutassa be a Homokhátságon.

Cégadatok:

Cégvezető: Duka Félix ügyvezető igazgató

Elérhetőségek: 6782 Mórahalom, Röszkei út 1., telefon: 06 62 281 219, rendezvenyhaz@morahalom.hu

Nyilvántartó cégbíróság: Szegedi Törvényszék Cégbírósága

Cégjegyzékszám: 06-09-013978

Munkatársaink: 

Ügyvezető: Duka Félix

felix@morahalom.hu

Kulturális szakember : Kovács-Tanács Istvánné

kovacstanacsistvanne@morahalom.hu

Művészeti intendáns: Sziliné Ferenczi Anna

sziline.f.anna@morahalom.hu

Színházi szervezőtitkár: Marsi Melinda

marsimelinda@morahalom.hu

Gazdálkodás: Papp Éva

pappeva@morahalom.hu

Jegyértékesítés: Mágocsi Liza

magocsiliza@morahalom.hu

A Patkó Lovas és Szabadtéri Színház technikai adatainak és világítás rajzának letöltése

A Lovas Színház nézőtere:

A Szabadtéri Színház nézőtere:

Tájékoztatjuk Kedves Nézőinket, hogy produkcióink színpadra állítását minden előadás tekintetében az adott produkció technikai, műszaki és művészeti stábja állítja színre!

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK