Apostol musical - avagy - Nem tudok élni nélküled

Rövid leírás: 

A „Lévi Story!” elsöprő sikere után a Pesti Broadway Alapítvány újabb produkcióját ezúttal Somogyi Szilárd – Nádasdy-díjas rendező állította színpadra, remek szereposztásban.
Miközben Szabó P. Szilveszter és Siménfalvy Ágota korosztályuk „befutott” művészei, a fiatalokat abszolút sztárjelöltek, a Madách Színházban és a Sztárban sztár leszek-ben
már nagy sikert aratott Szaszák Zsolt, Gábor Márkó, Haraszti Elli, Becz Betti és Pacskó Dorka mellett az Aréna „Rómeó és Júlia” előadásában nagy kiugrásra számítható, a Mozart! musicalben már bizonyított Braga Nikita alakítja majd.
Ne felejts el soha szeretni, Élvezd az életet, Kislány vigyázz, Ne bántsd a Tangót, Okosabban kéne élni, Eladó kiadó most a szívem és persze a Nem tudok élni nélküled.
Az Apostol együttes dalain nem fog az idő, így hát a darab története a mában játszódik, miszerint két fiatal tomboló szerelemre gyullad, egy sok éves kapcsolat újraéled, és olyan üzleti vállalkozás sikere vagy csődje a tét, ahol kísért a múlt – de kérdés, hogy győz-e a jelen?
Félreértéseken, vicces helyzeteken, sok- sok nevetésen át száguld a történet két országban, két fővárosban, Londonban és Budapesten.
A hol drámai hangvételű, hol szórakoztató dallamok jól kiegészítik egymást, miközben a csodálatos slágercsokor egyszerre csábít fiatalt és időst, hogy átélhesse a „ma” romantikáját és a „tegnap” nosztalgiáját!

Szereplők:
Misi, 50 körüli üzletember Szabó P. Szilveszter – Jászai-díjas
Judit, 50 körüli írónő Siménfalvy Ágota – Honthy-díjas
Karellné Vásári Mónika
Tibor, szállodaigazgató, Ági férje Oláh Béla
Ági, szállodamenedzser, Tibor felesége Kardffy Aisha
Bence, Judit huszonkét éves fia Murvai Márton
Lili, Misi húszéves lánya, Becz Bernadett
Alex, Misi 25 éves fia, Lili bátyja Gábor Márkó
Kitti, fiatal portás Pacskó Dorka
Patrik, fiatal pincér fiú és titkár Vígh Gergő

Zenei vezető: Németh Zoltán
Díszlet és jelmez: Rákay Tamás
Koreográfus: Király Béla
Rendező: SOMOGYI SZILÁRD – Nádasdy-díjas

Képek az előadásról: