AJÁNDÉKOZZON ÉLMÉNYT!

Már kaphatók a jegyek a 2024-es évadra

Induljon el velünk egy varázslatos lovas színház kalandjára Mórahalmon! A 2024-es nyári előadások jegyeinek értékesítése már megkezdődött.

Hosszú tervezés és gondos előkészületek eredményeként július 11-én, csütörtökön minden készen áll a 2024-es, 10. lovas színházi évad kezdetére a Patkó Lovas és Szabadtéri Színházban, Mórahalmon.
Az augusztus 31-ig tartó nyári évadban minden héten lenyűgöző előadások várják Önt a Futó-Dobó Lovasközpontban. A nagy sikerű musicaleken kívül családi mesemusicalek, operettek, rockopera és a Szilaj 2. családi mese musical is szerepel a műsoron.
Az ünnepek közeledtével az elérhető szabad helyek is rohamosan fogynak, ezért érdemes minél előbb beszerezni azokat a kívánt előadásra.

A kedvezmény természetesen ebben az évben se maradhat el: minden színházjegy 2 200 Ft-os, kedvezményes belépőjegy vásárlására jogosítja fel birtokosát a Szent Erzsébet Mórahalmi gyógyfürdőbe 2024. szeptember 30-ig.

Ne maradjon le a legjobb helyekről, szerezze meg még ma a jegyeket, és ajándékozza meg szeretteit egy felejthetetlen mórahalmi nyári élménnyel!
A Nemzeti Lovas Színház csodálatos műsora és a Patkó Lovas és Szabadtéri Színház visszavárja Önt Mórahalomra.