HÍREK

2021

A Patkó Lovas és Szabadtéri Színház ígéretéhez híven örömmel tett eleget a Tenkes Kapitánya előadás jegybevételéből történő támogatás átutalásának! 
Mórahalom város és a Patkó Lovas és Szabadtéri Színház 400.000 Ft-tal támogatja a Regőczi István Alapítványt!

Kihirdettük a TESLA MODES S élményvezetés játékunk nyerteseit.

Kékesi Nóra és Virág Lauer nyerték a Facebookon meghirdetett játékunkat

Megaprodukció Mórahalmon: Nikola Tesla életéről szóló musical showt mutatnak be június 25-én és 26-án

A dél-alföldi régióban kizárólag a Patkó Lovas és Szabadtéri Színházban, Mórahalmon lesz látható a TBG Production “Nikola Tesla – Végtelen energia” című musicale.

Így épül a lelátó a lovasszínházban Mórahalmon – Galéria

Színvonalas színházi produkciókkal, kibővített fürdőszolgáltatásokkal és különleges koncertekkel indítják újra a turizmust Mórahalmon.

Beindul a mórahalmi turizmus, nyit a lovasszínház is

Színvonalas színházi produkciókkal, kibővített fürdőszolgáltatásokkal és különleges koncertekkel indítják újra a turizmust Mórahalmon.

Sosem látott showműsorral indít a mórahalmi lovas színház

Júniusban elképesztő látványvilággal érkezik a mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színházba a Nikola Tesla életéről szóló musical. De más is van még a tarsolyban: jön a Valahol Európában, A Tenkes kapitánya, az Osztrigás Mici. Lesz Budapest Bár- és Zorán-koncert, sőt, újcirkuszi előadás is.

Rendkívül népszerűek a Nemzeti Lovas Színház produkciói Mórahalmon

2015 óta rendkívül népszerűek Mórahalmon a Pintér Tibor vezette Nemzeti Lovas Színházzal együttműködve életre hívott produkciók. Július közepén ezek közül elsőként a betörhetetlen vadló vadnyugati történetét elmesélő Szilaj című családi musicalt láthatja a közönség hangzott el a szerdai sajtótájékoztatón.

A Patkó Lovas és Szabadtéri Színház új korszaka veszi kezdetét – Elképesztő látványvilággal érkezik a Nikola Tesla életéről szóló musical (Galéria)

Mórahalom kulturális élete évről évre színesebb és egyre változatosabb. A kulturális kikapcsolódást magas színvonalon szolgáló kőszínházi, lovas- és szabadtéri színházi, illetve koncertélményei újabb és újabb közösségeket szólítanak meg, s invitálnak a városba. Már elkezdődtek az előkészületek a júniusi előadásokra, épül az új lelátó.

És akkor jön a Tenkes kapitánya!

Méghozzá kétfelvonásos táncjáték-musical formájában a mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színházba június 16-án! A Magyar Nemzeti Táncegyüttes produkciójából a Móranet Tv és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes tévéjátékot készít, melyet az év második felében a nagyközönség számára is bemutat.

Copyright © Minden jog fenntartva.

EnglishGermanHungarianSerbian