MEGJELENT A 2022. ÉVI ESEMÉNYNAPTÁRUNK!

JEGYVÁSÁRLÁSI SZÁNDÉKÁT A KÉPRE KATTINTVA TUDJA MEGVALÓSÍTANI

Previous
Next

Fénytechnikai eszközök beszerzése történt a 2022-és évadra. Pazar látványvilág várja kedves nézőinket.

A rejtélyes zseni: Nikola Tesla életéről készült kétórás musical show Mórahalmon! Óriási élmény! 2022. június 19. vasárnap 20:30.     A kétórás musical show a ma rendelkezésünkre álló legkorszerűbb show technikai elemek alkalmazásával teremti meg azt az egyedi látványvilágot, amely ismét lenyűgöz és elkápráztat. A LED falakon megjelenő vetített képek tökéletesen visszaadják az egyes jelenetek környezetét, helyeit, legyen az egy könyvtár, a budapesti és párizsi nagyvárosi forgatag, vagy éppen a Niagara vízesés. Az álló és mozgó képek mellett alig van szükség díszletelemekre és kellékekre. Az előadás a technika forradalmi változását mutatja és ennek méltó megjelenítése az, ahogy a legmodernebb technika átalakítja napjaink színházának vizuális világát.

Ma, 2022.január 21-én ünnepli a születésnapját társulatunk alapítója, vezére, igazgatója, a lovas színház műfajának megálmodója, Pintér Tibor.

Vezető színészünk és egyben turnémenedzserünk, Dona mindig csupa mosoly, csupa életerő, csupa vidámság, nélküle sokkal szürkébbek lennének a mindennapjaink. Isten éltessen, Donánk, mosolyogj még nekünk és velünk sokáig!

2021

Összeállt a Patkó Lovas és Szabadtéri Színház nyolcadik évadának programja. Mind a szabadtéri előadások, mind a lovas színházi produkciók között lesznek jól ismert közönségkedvencek és Mórahalmon először debütáló előadások is.

A Patkó Lovasszínház előadásaira érdemes már a karácsonyi ünnepek előtt jegyet foglalni, mivel gyors ütemben fogynak!

A MÓRANET TV oldalán részletesen is olvashat a sajtótájékoztatón elhangzottakról és az izgalmas színházi összeállításról.

Hagyomásnyosnak éppen nem nevezhető roadshown jártak december 06 -án Lovasszínházunk színészei, Tatán: a Mikulás napján a város összes oviját és általános iskoláját felkeresték, hogy mosolyt csaljanak a gyerkőcök arcára! 

Reméljük, hogy sikerrel jártak, bennünket nagyon feltöltött a Dzseni videója!

Mutatjuk a legjobb pillanatokat, egy hosszabb összeállítás következik.

 

Húszezer látogatóval a leghosszabb és legnívósabb évadát zárta szombaton az Aladdin című családi musicallel a mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház, amelyet Seres István Pipu, színházigazgató értékelt így, miközben a technikusok a világítástechnikát bontották a Futó-Dobó Lovasközpontban.

Jövő héten indulnak Mórahalmon a lóháton bemutatott előadások a Patkó Lovas és Szabadtéri Színházban, ahol a visszatérő kedvencek mellett új produkciókkal várják a közönséget.

 

Kihirdettük a TESLA MODES S élményvezetés játékunk nyerteseit.

Kékesi Nóra és Virág Lauer nyerték a Facebookon meghirdetett játékunkat

Kedves Nézőink!
Felhívjuk figyelmüket, hogy a Patkó Lovas és Szabadtéri Színház előadásai az új kormányrendelet értelmében VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NÉLKÜL is látogathatóak!

Mórahalom támogatja a Regőczi István Alapítványt!

A Patkó Lovas és Szabadtéri Színház ígéretéhez híven örömmel tett eleget a Tenkes Kapitánya előadás jegybevételéből történő támogatás átutalásának!
Mórahalom város és a Patkó Lovas és Szabadtéri Színház 400.000 Ft-tal támogatja a Regőczi István Alapítványt!

Megaprodukció Mórahalmon: Nikola Tesla életéről szóló musical showt mutatnak be június 25-én és 26-án

A dél-alföldi régióban kizárólag a Patkó Lovas és Szabadtéri Színházban, Mórahalmon lesz látható a TBG Production “Nikola Tesla – Végtelen energia” című musicale.

Így épül a lelátó a lovasszínházban Mórahalmon – Galéria

Színvonalas színházi produkciókkal, kibővített fürdőszolgáltatásokkal és különleges koncertekkel indítják újra a turizmust Mórahalmon.

Beindul a mórahalmi turizmus, nyit a lovasszínház is

Színvonalas színházi produkciókkal, kibővített fürdőszolgáltatásokkal és különleges koncertekkel indítják újra a turizmust Mórahalmon.

Sosem látott showműsorral indít a mórahalmi lovas színház

Júniusban elképesztő látványvilággal érkezik a mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színházba a Nikola Tesla életéről szóló musical. De más is van még a tarsolyban: jön a Valahol Európában, A Tenkes kapitánya, az Osztrigás Mici. Lesz Budapest Bár- és Zorán-koncert, sőt, újcirkuszi előadás is.

Rendkívül népszerűek a Nemzeti Lovas Színház produkciói Mórahalmon

2015 óta rendkívül népszerűek Mórahalmon a Pintér Tibor vezette Nemzeti Lovas Színházzal együttműködve életre hívott produkciók. Július közepén ezek közül elsőként a betörhetetlen vadló vadnyugati történetét elmesélő Szilaj című családi musicalt láthatja a közönség hangzott el a szerdai sajtótájékoztatón.

A Patkó Lovas és Szabadtéri Színház új korszaka veszi kezdetét – Elképesztő látványvilággal érkezik a Nikola Tesla életéről szóló musical (Galéria)

Mórahalom kulturális élete évről évre színesebb és egyre változatosabb. A kulturális kikapcsolódást magas színvonalon szolgáló kőszínházi, lovas- és szabadtéri színházi, illetve koncertélményei újabb és újabb közösségeket szólítanak meg, s invitálnak a városba. Már elkezdődtek az előkészületek a júniusi előadásokra, épül az új lelátó.

És akkor jön a Tenkes kapitánya!

Méghozzá kétfelvonásos táncjáték-musical formájában a mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színházba június 16-án! A Magyar Nemzeti Táncegyüttes produkciójából a Móranet Tv és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes tévéjátékot készít, melyet az év második felében a nagyközönség számára is bemutat.

Previous
Next

Copyright © Minden jog fenntartva.

Az oldalt készítette és üzemelteti:

EnglishGermanHungarianSerbian